Wpis z mikrobloga

@Ver0s: Czyli uderzasz w C2 skoro 180 wishy? Jak długo zbierałeś czy jesteś wielorybem? Ja w sumie od tego czasu, że eksplorację mam już zjechaną na 100% wzdłuż i wszerz to jedyną rozrywka są dla mnie rolowanie postaci nawet nie eventy. Chciałbym w sumie wszystkie chociaż wiem, że i tak ich nie zrobię XDD

O, już czytam.

Btw. Napaliłem się na Ayake a ona ponoć ma mieć tryb przyspieszenia jak Mona,
@Ver0s: W sumie to można było sobie wyobrazić gdyż Inazuma jest zamknięta panuje tam reżim i w ogóle państwo autorytarne najazd Niemców itd (; pewnie jakaś nuta skradania się, bycia w ukryciu wejdzie mocniej.
@Opportunist: Tak, Ayaka ma mieć tego śmiesznego dasha - mam Monę i jest to mega #!$%@?ące przynajmniej dla mnie i trochę mnie to od Ayaki odrzuca a szkoda bo jako postać jest bardzo fajna. Jeśli chodzi o mnie to 180 wishy to po prostu ilość, żeby mieć pewną postać (pierwsze 90 pulli do 50/50 a kolejne 90 pulli do gwarantowanej postaci), od czasu do czasu kupuje welkina + raz kupiłem BP
@Ver0s: No cóż, olałem Eule to już Ayake muszę zdobyć bo nie bede z Kaeya biegał (; 5* Cryo musi być w teamie. Mony nie mam, ale na trialu też mnie to wkurzało ona na dodatek jest catalystem za czym nie przepadam.

Ok. Ja zazwyczaj roluje dobijając baner do 60 i wtedy sobie zbieram tak 20-30 wishy i zazwyczaj siada. Raz mi tylko Diluc siadł poza tym same postacie banerowe.

No
@Opportunist:

W sumie wychodzi na to ze mam zajawkę na samo kolekcjonowanie postaci bo maja ładny design

No i to jest najważniejsze, nie ma sensu grać dla mety w tej grze - i tak jest mega łatwo więc po prostu zbieraj postacie, które ci się podobają. Ja jeszcze popatrzę na Ayakę jak wyjdzie i może się przekonam bo zanim Baal wyjdzie to na spokojnie powinienem mieć wystarczająco dużo wishy.
@Opportunist najbardziej nie mogę się doczekać zwiedzania i robienia zagadek w inazumie. Chociaż dalszej części historii też jestem ciekaw.

A co do postaci to mam w planach rollowac po Yoimiye, Sayu i Sarę ale wszystko może się jeszcze zmienić kiedy pokażą ich umiejętności i czy będą mi pasować do wizji drużyny ¯_(ツ)_/¯
Żadna inna postać z tych które pokazali mnie nie interesuje więc moje rollki są względnie bezpieczne i będą dalej czekać
@Ver0s: dash Ayaki jest poprawiony i nie denerwujący, zobaczymy jak wyjdzie, zresztą gra nią jest pod to ustawiona, po dashu na ileś sekund nakłada się status cryo, ayaka ma zwiększony dmg dla takich przeciwników, no i dzięki blizzard +20 crit rate