Aktywne Wpisy
myrdol +9
Mam koleżankę, ktora jest po rozstaniu już tak 4 miechy. Zaczęliśmy ze sobą pisać, czasem smoktaliśmy się w gronie moich znajomych. Kilka razy bylem u niej by jej pomoc na mieszkaniu, normalna koleżeńska pomoc nic więcej. Przeszła w ostatnim roku trochę i zrobiła głupią rzecz, bo odezwała się do poprzedniego faceta. Spotkali sie,ten jej nawinął makaron na uszczy,przeruchal i urwał kontakt.
Z jej strony cały czas słyszę,ze nie chce nic nowego,nie chce
Z jej strony cały czas słyszę,ze nie chce nic nowego,nie chce
ruda_stuleja +1025
Jak wam się podoba w ogóle aktualizacja 2.0 po stremie? Czego się nie możecie doczekać? Jakie postacie będziecie rolować?
O, już czytam.
Btw. Napaliłem się na Ayake a ona ponoć ma mieć tryb przyspieszenia jak Mona,
Ok. Ja zazwyczaj roluje dobijając baner do 60 i wtedy sobie zbieram tak 20-30 wishy i zazwyczaj siada. Raz mi tylko Diluc siadł poza tym same postacie banerowe.
No
No i to jest najważniejsze, nie ma sensu grać dla mety w tej grze - i tak jest mega łatwo więc po prostu zbieraj postacie, które ci się podobają. Ja jeszcze popatrzę na Ayakę jak wyjdzie i może się przekonam bo zanim Baal wyjdzie to na spokojnie powinienem mieć wystarczająco dużo wishy.
A co do postaci to mam w planach rollowac po Yoimiye, Sayu i Sarę ale wszystko może się jeszcze zmienić kiedy pokażą ich umiejętności i czy będą mi pasować do wizji drużyny ¯_(ツ)_/¯
Żadna inna postać z tych które pokazali mnie nie interesuje więc moje rollki są względnie bezpieczne i będą dalej czekać