Aktywne Wpisy
noipmezc +3
#gry
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Cena: 2,2 zł/ml
Ilość: 100-110ml
Jeżeli mięta okaże się mało chemiczna (niezbyt wierzę), bazylia i grejpfrut nie zostaną stłamszone przez ambroxan, to całkiem nieźle wygląda. Ocena na parfumo 8,4 bardzo wysoka, ale przy zaledwie 13 głosach. Na fragrantica 3,86 głosów jest już więcej - komentarze na przemian, raz chwalą, raz potępiają... Zastanawia mnie jednak co sprawiło, że 11 osób porównało ten zapach do Bleu de Chanel (silna opozycja 16 głosów, ale zawsze).
Odleję od 10ml. Od teraz chyba będę wszystko wrzucał incognito, żeby nie mnożyć paczek, a w zasadzie mililitry ładnie schodzą - jak ktoś się wkręci to i tak pierwszeństwo mają już otwarte paczki, jak zostanie po 3 dniach to luz.
Dekanty 2,5 zł/szt.
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)
Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)
+UWAGA: z końcem lipca czyszczenie magazynów, będę wypychał wszystkie paczki (wszystkim, bez wyjątków)