Wpis z mikrobloga

Ralph Lauren - Polo Cologne Intense Eau de Parfum. Mam niewielkie doświadczenia z tą marką, ale bardzo nieprzyjemne. Niemniej, są faktycznie w niezłej cenie, jest to nowość z 2021 i lud zdecydował w ilości dwóch głosów, że warto rozebrać. Zatem próbuję, potrzeba 70ml.

Cena: 2,2 zł/ml
Ilość: 100-110ml

Jeżeli mięta okaże się mało chemiczna (niezbyt wierzę), bazylia i grejpfrut nie zostaną stłamszone przez ambroxan, to całkiem nieźle wygląda. Ocena na parfumo 8,4 bardzo wysoka, ale przy zaledwie 13 głosach. Na fragrantica 3,86 głosów jest już więcej - komentarze na przemian, raz chwalą, raz potępiają... Zastanawia mnie jednak co sprawiło, że 11 osób porównało ten zapach do Bleu de Chanel (silna opozycja 16 głosów, ale zawsze).

Odleję od 10ml. Od teraz chyba będę wszystko wrzucał incognito, żeby nie mnożyć paczek, a w zasadzie mililitry ładnie schodzą - jak ktoś się wkręci to i tak pierwszeństwo mają już otwarte paczki, jak zostanie po 3 dniach to luz.

Dekanty 2,5 zł/szt.
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)

Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)

+UWAGA: z końcem lipca czyszczenie magazynów, będę wypychał wszystkie paczki (wszystkim, bez wyjątków)
NicholasUrfe - Ralph Lauren - Polo Cologne Intense Eau de Parfum. Mam niewielkie dośw...

źródło: comment_16262180565gEI2EcFvpNEi0cSwkQadO.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz