Aktywne Wpisy
L3stko +35

depralin +3
Dla wszystkich tych co cieszą się,że jest wojna u ruskich.
Serio was to cieszy? Jak to się rozwinie,to my Polacy jesteśmy w zagrożonej pozycji,bo Putin może użyć atomówki żeby to wszystko rozgonić,drugia kwestia jak Putin zostanie stracony to grupa wagnera pierwsze co to będzie kontynuowała wojnę i to pewnie oni użyją atomówki,żeby nie wyszli na wstydliwej pozycji.
Rosja ma ponad 3000 atomówek,chyba nie muszę mówić o skali zniszczenia?
Poniżej zdjęcie jednej najmniejszej
Serio was to cieszy? Jak to się rozwinie,to my Polacy jesteśmy w zagrożonej pozycji,bo Putin może użyć atomówki żeby to wszystko rozgonić,drugia kwestia jak Putin zostanie stracony to grupa wagnera pierwsze co to będzie kontynuowała wojnę i to pewnie oni użyją atomówki,żeby nie wyszli na wstydliwej pozycji.
Rosja ma ponad 3000 atomówek,chyba nie muszę mówić o skali zniszczenia?
Poniżej zdjęcie jednej najmniejszej

Po pierwszym spotkaniu nie miałem nadziei (stłuczka komunikacyjna, z OC sprawcy uznali, że uszczerbek na zdrowiu nie mógł być wynikiem takiego wypadku, standardowe #!$%@?). Jedyna droga to sąd, a tu miałem złe doświadczenia i odmówiłem.
Ponad 2 lata później dostałem od nich telefon, że jednak coś wywalczyli „swoimi sposobami” poza sądem. Także jeśli
@setka007: To że nie postawił trafnej diagnozy od tak, nie przesądza za tym, że przez niego straciłeś wzrok.
Idź lepiej do prawnika specjalizującego się w sprawach medycznych i lepiej ogarnij kopię całej dokumentacji medycznej którą ma lekarz u którego byłeś. Bez tego nic nie zrobisz.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://bf.com.pl/autor/2,jolanta-budzowska