Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +11
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
#amiga #retrogaming
Skoro cenisz ją za kontent (i nawet korzystałeś z jej graficznych usług) i zwróciłaby się do ciebie o pożyczkę, to w końcu odmówiłbyś, czy jej pomógł? Bo z tego co piszesz to gdyby nie oddała, to po prostu
Dasz sobie rękę uciąć że nie ma więcej takich „drobnych” pożyczek, ale ludzie się do czegoś takiego nie przyznają?
Szkoda że jej zapłaciłeś na czas, było napisać że są problemy - ciekawe czy by była wyrozumiała. Albo ciekawe ilu osobom ona pożyczyła gdy byli w potrzebie XD
Te 80 zeta to nic, koleś wyszedłby na spermiarza i wszyscy by
A tu dochodzi teraz zbiorka na dzialanosc, ktora moze podpadac pod paragraf i to juz chyba na wszelkiego typu zrzutkach/siepomaga itd jest zabronione.
@RealSid: wiem o czym mówisz, doświadczyłem osobiście. Ale wiem też, że ludzie są skomplikowani.