Aktywne Wpisy
NetworkCartoon +59
Widzę, że w rankingu miast wojewódzkich najlepszych do życia wygrał Olsztyn, a na drugim miejscu jest Lublin XDD Z kolei Kraków jest niemal na samym końcu.
Sam szczegolnie nie przepadam za Krakowem, ale wydaje mi się, że jakby ktoś miał wybór między otrzymaniem mieszkania w Olsztynie a Krakowie to 90% wybrałoby stolicę Małopolski.
To świetnie pokazuje ile warte są te rankingi
#olsztyn #krakow #lublin
Sam szczegolnie nie przepadam za Krakowem, ale wydaje mi się, że jakby ktoś miał wybór między otrzymaniem mieszkania w Olsztynie a Krakowie to 90% wybrałoby stolicę Małopolski.
To świetnie pokazuje ile warte są te rankingi
#olsztyn #krakow #lublin
miku555 +153
Polacy jeżdżą jak bandyci i jest to statystycznie potwierdzony fakt.
Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy tylko mi się wydaje że na ulicach (w realu) jest więcej par gdzie jest grubsza dziewczyna i chudy chłopak? W ogóle mam wrażenie że jest więcej dziewczyn z nadwagą niż z 10 lat temu.
Mijam na ulicy wroclawia same pary gdzie facet jest szczupły a obok niego idzie mała z nadwagą. Nie mówię tu o kulce ale o większej pupie, wrzynajacych się spodniach. Oponie na brzuchu. Pelikanach na rękach.
Czy wam też się wydaje że różowe zaczęły mniej o siebie dbać?
#kiciopyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e738a0ae4a3c000a40560b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
tutaj też garść ciekawych informacji https://www.nfz.gov.pl/download/gfx/nfz/pl/defaultaktualnosci/370/7296/1/raport_-_cukier.pdf
@AnonimoweMirkoWyznania: zauważyłem to już jakiś pare lat temu. To nie tak, ze przestały o siebie dbać, 20 lat temu nie było tylu fast foodow, super marketów itp, jadło się kanapkę z masłem przed snem i elo a dzisiaj przed snem typowa różowa włącza netflix, wypija wino, zjada chipsy i czekoladę :P
Voila i mamy przyczynę :)
A skutki oglądamy na ulicy
Mnie to też przeraża, bo jestem 31 letnim facetem i jako jeden z niewielu wśród kumpli nie mam "brzuszka" - jeszcze, ale będę pilnował.
A co do grubych kobiet. No cóż, każdy ma swoje gusta... Bynajmniej nie moje
( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wyboru do koloru.
Badania pokazują jednoznacznie, że jednak to wszyscy tyją z lekką przewagą facetów.