Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy tylko mi się wydaje że na ulicach (w realu) jest więcej par gdzie jest grubsza dziewczyna i chudy chłopak? W ogóle mam wrażenie że jest więcej dziewczyn z nadwagą niż z 10 lat temu.

Mijam na ulicy wroclawia same pary gdzie facet jest szczupły a obok niego idzie mała z nadwagą. Nie mówię tu o kulce ale o większej pupie, wrzynajacych się spodniach. Oponie na brzuchu. Pelikanach na rękach.

Czy wam też się wydaje że różowe zaczęły mniej o siebie dbać?

#kiciopyta #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e738a0ae4a3c000a40560b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 13
Czy wam też się wydaje że różowe zaczęły mniej o siebie dbać?

@AnonimoweMirkoWyznania: zauważyłem to już jakiś pare lat temu. To nie tak, ze przestały o siebie dbać, 20 lat temu nie było tylu fast foodow, super marketów itp, jadło się kanapkę z masłem przed snem i elo a dzisiaj przed snem typowa różowa włącza netflix, wypija wino, zjada chipsy i czekoladę :P
PrzyjemnyKat: @Walkiria81: Coraz gorsze jakościowo jedzenie, śmieciowe/chemiczne, problemy z tarczycą dotykają w większości kobiet.

Voila i mamy przyczynę :)

A skutki oglądamy na ulicy

Mnie to też przeraża, bo jestem 31 letnim facetem i jako jeden z niewielu wśród kumpli nie mam "brzuszka" - jeszcze, ale będę pilnował.

A co do grubych kobiet. No cóż, każdy ma swoje gusta... Bynajmniej nie moje

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: każdy niech się spotyka z kim chce, ja też kiedyś wpadłam na takiego który mi #!$%@? że jestem za chuda, więc pogoniłam dziada.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wyboru do koloru.
Badania pokazują jednoznacznie, że jednak to wszyscy tyją z lekką przewagą facetów.