Aktywne Wpisy

ignis84 +130
Martwię się, mój stan pogarsza się z dnia na dzień. Teraz to lawinowo idzie.
Jak już pisałam doszło do złamania kompresacyjnego kręgosłupa, krąg obniżył się o 25%.
Z tego powodu doszło do obrzęku szpiku kostnego i stanu zapalnego. Coraz bardziej mnie boli i coraz bardziej nogi mi drętwieją, oprócz tego tułów mi sztywnieje, to takie uczucie jakby mój tros ktoś wsadził w gips. Czuję się, jak żywy posąg. Jestem dość mocno przestraszona,
Jak już pisałam doszło do złamania kompresacyjnego kręgosłupa, krąg obniżył się o 25%.
Z tego powodu doszło do obrzęku szpiku kostnego i stanu zapalnego. Coraz bardziej mnie boli i coraz bardziej nogi mi drętwieją, oprócz tego tułów mi sztywnieje, to takie uczucie jakby mój tros ktoś wsadził w gips. Czuję się, jak żywy posąg. Jestem dość mocno przestraszona,

Mr_Beniz +52
źródło: temp_file3456790671110858846
Pobierz

Jak myślicie, co jest lepszym zakupem. Generalnie mam w planach kupno/zmianę telefonu. Aktualnie mam samsung galaxy 10+ i planowo miał byc zmieniony na galaxy s21 +. I tutaj pojawia sie mój problem, bo jednocześnie chce kupić ps5. Co jest bardziej opłacalnym zakupem? Konsola pare lat postoi, a flagowce zmieniają sie, co roku. Oplaca sie kupno ps5? Ktos posiada?
Kupić Samsung galaxy s21+ czy ps5
Nie, z pewnością nikt nie posiada, bo PS5 to mit i kłamstwo wciskane klockarzom, by ich triggerować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Bier PS5.
@Shadow_Memoryus: Co to jest za pytanie w ogóle xD Hej mirki co kupić, samochód czy altankę na działkę?