Aktywne Wpisy
lapko +701
Hej. Dzięki za ogromne zainteresowanie serią #polskiepokemony . Dzisiaj mam dla Was kolejny starter i jego ewolucje. Jeszcze w tym tygodniu wrzucę trzeci starter.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ja pierd***le. Zastrzelcie mnie.
Jestem sobie takim wykopkiem przegrywem i ludzkim śmieciem. Mieszkam kątem u starych w małej klitce i przez to czuję się tragicznie i jak nieudacznik. Jak pójdę wynajmować to nie będzie mnie na nic stać i będę musiał sprzedać samochód bo to koszt a trzeba zbierać na wkład własny. Przez Polski Nowy Ład mieszkania podrożeją jeszcze bardziej a wybudować chatkę do 70m bez pozwolenia będzie można tylko na działkach 1.000m.
Czyli perspektyw przede mną zero. No tak, wiem, wiem, mogłem już programować od 15r.ż. i teraz kosić gruby hajs. Ale jednak nie programuję.
Wymagania kobiet względem są coraz większe. Jak mieszkasz z rodzicami to jesteś frajer. Jak się wyprowadzisz ale nie masz samochodu to jesteś frajer. Jak nie jesteś dynamicznym korpo menagerem to jesteś frajer. Możesz sobie popsioczyć na Julkę na przegrywowym wykopie, ale ona odpali Tindera i dwa tygodnie nazbiera mnóstwo dynamicznych Oskarków z hajsem i mieszkaniem od starych chcących ją utrzymywać. I płaczki przegrywa tego nie zmienią.
Rodzice i rodzina pytają kiedy założę rodzinę i się ustatkuję. Aż prosi się odpowiedzieć "witam chyba nigdy". Wizja bycia starym bezdzietnym kawalerem nie jest kolorowa. Może gdzieś kiedyś nachleję się i trafi mnie samochód na przejściu dla pieszych i skończą się męki.
I niezrozumcie mnie źle. Ja nie chcę niczego za darmo. Ale jak dobrze "wystartować" i mieć chęci do życia, jeśli ciągle tylko kłody pod nogi i kotwica w plecy?
Czy w tym kraju trzeba znaleźć sobie karynkę, strzelić czwórkę kaszojadów, robić na czarno i brać zapomogi? W efekcie żyć jak pączek w maśle bo wszystko zasponsoruje MOPS a mieszkanie dostanie się z urzędu?
Uprzedzając odpowiedzi - tirowcem być nie mogę przez b. poważną wadę wzroku, robić po 300h w kamieniołomach pod berlinem nie dam rady bo mam mocno rozpiep...oną nogę od zeszłego roku.
Nie jestem na tyle głupim wykopkiem by zaklinać rzeczywistość i twierdzić, że nie chcę mieć dzieci a żonę kupię sobie z biednego kraju azjatyckiego. Bo nie kupię. Jestem polakiem i chciałbym z polką mieć dwójkę dzieci.
#przemyslenia #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e1faedd55354000ab6d9bc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: o co tu chodzi? Pytam bo jestem tirowcem
Zaakceptował: karmelkowa
@nammah: Trochę tak jest. Ale po licznych nieudanych próbach już patrzę na świat w szarych barwach. I udzieliło mi się dzisiaj jakoś szczególnie.
Maszynistą, tramwajowcem, żołnierzem zawodowym itp. też nie mogę zostać.
A tak serio to co wypisałes to żaden problem. Możesz nie mieć samochodu, dobrej pracy, mieszkania ale musisz mieć tylko jedną rzecz, no może dwie
.
Ciężko to zrozumieć, nie każdy jest w stanie do tego dojrzeć, ale to jest panaceum.