Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Przegrałem swoje życie. Dawno temu zakochałem się w pewnej dziewczynie, nigdy już nie przestanę o niej myśleć, mimo że jestem zaręczony z inną. Każdego #!$%@? dnia umieram od środka, każdego dnia myślę o niej i morduje samego siebie w myślach, za to że nie spróbowałem, że nie zmieniłem scenariusza swojego życia. Nigdy już nie będę szczęśliwy.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60dfc79cd55354000ab6d5fc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Przegrałem swoje życie. Dawno temu ...

źródło: comment_1625321056cxioALCK1eLorOEiohyMws.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja mam podobnie, ale żyję dalej. Znaczy się nie mogę o kimś zapomnieć i się z tym pogodziłam poprostu. Wbijam sobie codziennie do głowy, że ta osoba jest duchem i tak mi jest łatwiej. Po drugie jestem zakochana też w kimś innym i tej osobie oddaję swoją całą miłość. Life is Brutal. Co do tej pierwszej to, to było zbyt toksyczne i mi odwalało straszne. Nie byłam sobą. Nie polecam
  • Odpowiedz
Dawno temu zakochałem się w pewnej dziewczynie, nigdy już nie przestanę o niej myśleć, mimo że jestem zaręczony z inną.

@AnonimoweMirkoWyznania: Książkowy przykład. Ktoś komuś zniszczył psychę i teraz poszkodowany potrzebuje emocjonalnej poduszki, która znaczy dla niego mniej więcej zero, czasem się przydaje bo przynajmniej czas nie będzie spędzony w samotności.
Jeśli masz odrobinę godności to zostaw zaręczoną partnerkę i jebnij się mocno główkę bo jest duża szansa, że teraz to
  • Odpowiedz
EleganckiStarzec: > Książkowy przykład. Ktoś komuś zniszczył psychę i teraz poszkodowany potrzebuje emocjonalnej poduszki, która znaczy dla niego mniej więcej zero, czasem się przydaje bo przynajmniej czas nie będzie spędzony w samotności.

@AerodynamiC:

Nie do końca jest tak jak opisałeś. Osobe z którą jestem zaręczony również kocham, zależy mi na niej równie mocno, dlatego między innymi jej nie zostawiłem. Wbrew sobie. Można powiedzieć że poświęciłem swoje szczęście żeby ona była
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania:

Problem leży we mnie, w tym że nie potrafię zapomnieć o dziewczynie która jest dla mnie praktycznie obcą, z którą zamieniliśmy tylko kilka przelotnych spojrzeń, kilka uśmiechów. Po prostu zbyt głęboko spojrzałem się w oczy w które nigdy nie powinienem spojrzeć. A teraz te oczy widzę codziennie w swoich myślach.

To jest najpospolitsza niedojrzałość. Piszesz czasem ładnie i logicznie, a czasem temu wbrew.

Gdybyś dostał kopa w dupę od obecnej
  • Odpowiedz