Aktywne Wpisy
noipmezc +72
kiedys za dzieciaka moj starszy kuzyn puscil mi piosenke karamba pocałuj mnie w dupie i tam jest taki tekst "ty mialas duzy biust a ja mialem salate" i on do mnie muwi wiesz co to salata?
ja odpowiadam ze nie
a on muwi ze to wlosy na #!$%@? XD
ja odpowiadam ze nie
a on muwi ze to wlosy na #!$%@? XD
Kalwi +3
Ktoś pamięta jak ten zespół się nazywa?
Przegrałem swoje życie. Dawno temu zakochałem się w pewnej dziewczynie, nigdy już nie przestanę o niej myśleć, mimo że jestem zaręczony z inną. Każdego #!$%@? dnia umieram od środka, każdego dnia myślę o niej i morduje samego siebie w myślach, za to że nie spróbowałem, że nie zmieniłem scenariusza swojego życia. Nigdy już nie będę szczęśliwy.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60dfc79cd55354000ab6d5fc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: To raczej ta zaręczone przegra życie z tobą.
Komentarz usunięty przez autora
Pzdr
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Książkowy przykład. Ktoś komuś zniszczył psychę i teraz poszkodowany potrzebuje emocjonalnej poduszki, która znaczy dla niego mniej więcej zero, czasem się przydaje bo przynajmniej czas nie będzie spędzony w samotności.
Jeśli masz odrobinę godności to zostaw zaręczoną partnerkę i jebnij się mocno główkę bo jest duża szansa, że teraz to
@AerodynamiC:
Nie do końca jest tak jak opisałeś. Osobe z którą jestem zaręczony również kocham, zależy mi na niej równie mocno, dlatego między innymi jej nie zostawiłem. Wbrew sobie. Można powiedzieć że poświęciłem swoje szczęście żeby ona była
To jest najpospolitsza niedojrzałość. Piszesz czasem ładnie i logicznie, a czasem temu wbrew.
Gdybyś dostał kopa w dupę od obecnej