Aktywne Wpisy
Wanzey +74
Dupa minimajka pokazała właśnie jak działają #p0lka chwyciła typa, który miał hajs i fejm i jeździła na jego garbie jak pomarańczowy król na garbach polaków. Dzięki relacji z nim wbiła sobie followki na insta, zarobiła trochę hajsu, a teraz zrobiła sobie cycki i 4 dni później go rzuciła jak szczeniaka do śmietnika XD Biedny zakochany majkel myślał że skoro jakiś hajs i odrobina tego fejmu mu zostały to go nie rzuci ale
9Japko9 +107
Stało się, 4 dni po wrzuceniu filmu o zrobieniu sobie cycków w wieku 20 lat, gwiazda zerwała z karłem mając na koncie prawie pół miliona obserwujących na instagramie. Do tego przez miesiące współpracowała z ludźmi (Wersow itp), z którymi jej chłopak ewidentnie był skłócony, ostatnio opluła jego prezenty. Mini Majk skończony, a ona dalej będzie się utrzymywać jako typowa influencerka.
Mimo to oczywiście w ciągu kilku dni jak się wszystko rozleje, masa
Mimo to oczywiście w ciągu kilku dni jak się wszystko rozleje, masa
#iphone #iphone12 #apple #smartfon
Co robić?
czekaj zaraz się domyślimy jakie masz na to zapotrzebowanie
@Andczej: Dokupywać.
https://sjp.pwn.pl/sjp/dokupic;2453107.html
@Moher33:
sam sobie odpowiedz co i ile trzymasz na telefonie
@Cygan_Wojtus:
nie każdy trzyma całe mnóstwo danych na telefonie, majster
@Cygan_Wojtus:
najgorzej, że od 3 lat mieszczę się na 64GB
coś widocznie robię źle :(
@Cygan_Wojtus:
szlag, mam tylko 8k zdjęć na tel :|
no widzisz, pracujesz na tel a i tak zapychasz śmiecia, OP w sumie nie wiadomo do czego będzie używać a każesz mu dostosować się pod swoje wymagania
@Cygan_Wojtus: ale wiesz, nie każdy korzysta z telefonu tak jak Ty. Dla kogo innego z kolei telefon z ekranem mniejszym niż 7,5" to nie telefon i też się pewnie łapiesz dla takiej osoby pod zwoją złotą radę
po prostu ludzie używają podobnych urządzeń, do różnych
@Cygan_Wojtus: gowno nie fakt, wystarczy nie być lebiegą co nie umie korzystać z chmury.
Mam około 100 aplikacji i zajęte miejsce 38/64 GB. Foty i filmy w chmurze i elo, co mi miałoby zajmować miejsce? Nie jestem gimbusem trzymającym piracone mp3 na tel.
@Cygan_Wojtus: bzdura