Aktywne Wpisy

purrminator +11
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
źródło: codogurwy
Pobierz
żałuję że nie poszłam w wykończeniówkę albo chociaz jakąś elektrykę w wieku 16 lat zachciało się intelektualizowania

Naprawdę dobrych, wciągających i klimatycznych westernowych przygód na rynku komiksowym nigdy nie jest za wiele. Pora więc sprawdzić, czy album Cartland #1 Wydanie zbiorcze który ukazał się na naszym rynku nakładem Wydawnictwa Elemental, może zaliczyć się do tego grona i czy zapewnia on fanom gatunku należytą porcję rozrywki. #recenzja #komiks #komiksy #komiksmocny #komiksnadzis #western
źródło: comment_1625041368s4WhsNX5YlGPkhg74oEaHY.jpg
Pobierz