Wpis z mikrobloga

@Jubei: Myślałem, że będzie to użyteczna wiadomość, bo na Twitterze widzę wielu ludzi zaskoczonych tym obrotem sytuacji. Nie wspomniałem przecież nawet o różnicach w rozdzielczości, ale ok ;)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Fox7er: 120 wygląda całkiem nieźle i moim zdaniem jest dużo miodniejsze niż RT. Chyba tak będę od teraz grał w Dooma. :)
  • 0
@Jubei: osobiście preferuję od teraz tryb z RT. Muszę przyznać, że w niektórych lokacjach odbiór gry zmienia się dla mnie diametralnie. RT dodają jakąś taką przyjemną głębię do gry. To samo uczucie miałem ogrywając Metro Exodus po patchu. Coraz bardziej zaczyna mi się podobać ta technika. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do 120fps (bo RT urzekł mnie tak bardzo, że nawet nie wypróbowałem tego trybu), są odczuwalne
  • 0
@Yeboy: nie miałem czasu dużo grać, ale jest miodnie #!$%@?. ( ͡º ͜ʖ͡º) Granie na dużym oledzie w 1800p i 120fps to jest next gen dla mnie. ;)
  • 1
@Jubei: ooo, czyli poyebało mi się i jest 120fps/1800p, a nie 1080p jak myślałem. To jednak troszku różnica jest. Faktycznie wchodzimy powoli w erę nextgenów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)