Wpis z mikrobloga

Ktoś po 2 odcinku?
Bartek: pierwszy raz jak tu wszedłaś XD
Ten program ogląda się i słucha z oczami jak sarna na autostradzie ()/
#40kontra20
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@caramilla: ja po drugim. Miałam nadzieję, że poziom mojego zażenowania trochę się będzie obniżać z kolejnym odcinkiem, ale się pomyliłam.
Bartek, zachowuje się jakby był na przyjęciu urodzinowym u nieznajomej cioci. Zero spontaniczności i stres go zjada, a Kochanek aż do przesady chce uchodzić za dżentelmena, ale zamiast rzucić się z pomocą nowej uczestniczce w niesieniu walizki, patrzył na jej wysiłek z luksusowego tarasu swojego haremu. Taki z niego „mendel-dżem”
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@caramilla: ten program nie ma większego sensu. Nagroda jest jakaś udawana relacja z "księciem" xD dodatkowo mają AŻ dwóch chłopów do wyboru przez cały program. Nie sądzę żeby 20 różnych dziewczyn chciało akurat tych typków.
Ciekawe czy produkcja jest na tyle głupia, że zwyciężą Marlenka i Julia (jeszcze jej nie ma w programie) które są w miniaturce na player. Lektor totalna porażka, nie wiem kto mu piszę te teksty. Ogólnie
  • Odpowiedz
@galileon: Formułowo kojarzy mi się z Rolnik szuka żony w wersji glamour.
Zastanawiałam się dziś, co mi tak bardzo nie leży w tym programie, no i już wiem. Przywykłam do HP, gdzie ludzie byli na ogół pewni siebie, rozmowy były gładkie i na jasne tematy, nawet na początku nie było yyyy eeee i takiej cringowej gadki rodem z pierwszych randek z tindera. A 40/20 całe jest zbudowane z bąkania zażenowanych,
  • Odpowiedz
  • 0
@Rosalinea: 40 odcinków. Tak kręcą drugi sezon, już nawet oficjalnie potwiedzili. Znów będzie dwóch księciów o względy których ma walczyć (chyba) po dziesięć dwudziestek i czterdziestek
  • Odpowiedz
@galileon: ale to chyba jeszcze nie koniec kobiet. W przeciekach, które pokazywano na tagu HP, była przynajmniej jedna bardzo cycata brunetka, a takiej w programie nie ma. Myślę, że będą tymi babeczkami żonglować, wpuszczać i wypuszczać, bo w zapowiedziach aktualne blondyny fajnie się oburzają. Tylko dla ewentualnych dram na to patrzę.
  • Odpowiedz
@Dewasta: na razie była jedna zasada: Kochanek kazał ciągnąć młodemu losy, a gdy ten wyciągnął kolor czerwony to Kochanek zdecydował, że czerwony to 40+. Myślałam, ze sobie jaja robi, że przecież to tak nieuczciwe, że aż głupie, więc zaraz będą heheszki i po postu zaczną wybierać babki jak do drużyn piłkarskich na WF, ale nie. Młody dostał same stare, bo wyciągnął czerwone. Założę się, że gdyby wyciągnął zielone, to Kochanek
  • Odpowiedz
  • 1
@Dewasta: dokładnie @caramilla: ten program nie ma większych zasad. Jest parę babek i na koniec ma zostać jedna z młodym i jedna ze starym. Będą wchodzić nowe i jakieś wychodzić. Na razie chodzą na randki i mają zabawy w komplementy.
  • Odpowiedz
@galileon: @caramilla: Też to oglądałam. Myślałam że może później to babki będą wybierać czy startują do młodego czy startego i potem będą jakieś wymiany. Jeśli to będzie wyglądało tak że tylko faceci będą podejmować decyzje to lipa.
  • Odpowiedz
@caramilla młody to przede wszystkim nie nadaje się do tego formatu. O ile kochanek mówi jasno że wiek nie ma znaczenia o tyle młody to taki studencik co tylko umi z młodszymi od siebie nawiązać jakiś kontakt. Typ zero doświadczenia z laskami od siebie starszymi, i nie mówię tu o 40+, ale nawet z taką 28-32 by miał problem nawiązać gadkę. Dzieciak w c--j, w jego wieku znam parę osób i
  • Odpowiedz
@galileon: Coś mi się zdaje że zasady będą równie precyzyjne co HP, czyli uczestniczki będą odpadać w kolejności przewidzianej w scenariuszu.

Swoją drogą... Jak długo był kręcony ten program? Jakoś nie chce mi się wierzyć że niektóre z tych kobiet sukcesu byłyby w stanie porzucić swoje biznesy na długie tygodnie, a robienie aż 40 odcinków z np tylko 2-3 tygodni rywalizacji to będzie strasznie rozciąganie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dewasta: tak od początku maja do początku czerwca, nie wydaje mi się, że to było 40 dni. Pewnie rozciągną jak w ostatnim HP, że 4 odc = 3 dni. Widać było w zapowiedzi, że będzie coś podobnego do pandory i rajskiego. Ale w 3 odcinku extra (nie wiem jak w tv) puścili 8 minut ćwiczeń starego z paulą. Serio nie mają czego tam pokazywać.
  • Odpowiedz