Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@3Xpro generalnie byłem przekonany do zrobienia też drewnianej podłogi w aneksie kuchennym, ale w dwóch sklepach sugerowano mi, że lepiej zrobić coś innego w kuchni. Z ciekawości deska lita czy warstwowa?
  • Odpowiedz
  • 0
@vykk warstwowa.To zależy też jak ogarniasz w kuchni, my dużo gotujemy ale tak naprawdę jak jest dywanik przy zlewie, płycie i zmywarce to poza nim nie ma się co dziać :) No i my mamy lakier, olej może trochę obrywać od czegoś co mocni barwi
  • Odpowiedz
@vykk: jak polakierujesz czymś mocnym typu domalux to spoko, moja wytrzymała 20 lat, ale więcej to już nie (sosna). W sumie bardziej się lakier starł od chodzenia niż zepsuł od gotowania. Olej za delikatny.
  • Odpowiedz