Wpis z mikrobloga

@janrouter ale decyzja zapadła hmmm nie wiem pewnie z pół roku temu, na pewno jakieś awizo przyszło bo trochę tego przychodzi , ale ja tych listów nie odbieram bo po prostu jestem #przegryw i wychodzę z domu 1-2;razy w tygodniu, na dodatek w nocy, więc nawet nie wiedziałem że decyzja już zapadła więc nawet nie wiedziałem że muszę spłacić
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Nwojtek:

ale ja tych listów nie odbieram bo po prostu jestem #przegryw

Sorry, ale dla mnie to jest drune tłumaczenie. Nie wiem gdzie jesteś zadłużony ale jak widzisz, że masz kredyty i powoli nie wyrabiasz się z spłacaniem to dzwonisz do banku i mówisz co i jak i dogadujesz się z nimi a nie się czaisz jak rudy zza firanki. Tak trochę to są znaczy były twoje pieniądze bo poszły już
@janrouter to nie były kredyty, nigdy się nie zadłużałem, całkowicie inna sprawa, to są pieniądze których nigdy nie zabrałem w jakikolwiek sposób, z nikąd nie wyłudziłem po prostu musiałem to zapłacić
@Zabomen_2 ale teraz jak bym chciał z giełdy wypłacić jakieś pieniądze,e to muszę się liczyć z tym że najpierw te 18,5k pójdzie na straty i dopiero później będę realnie mógł wypłacać pieniądze
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nwojtek: Chłopie pomimo tego powinieneś wiedzieć, że wierzyciel się #!$%@? i pójdzie z tym do komornika. A komornik nie #!$%@? się w tańcu jak się sam o tym przekonałeś.

Niby człowiek wiedział ale się łudził że to nie nastąpi tak szybko i w ratach

Chciałbyś. Widzi, że masz na koncie ponad 18k zł to bierze bez pytania aby zaspokoić rozszczenia wierzyciela. Sorry jak by mi tyle hajsu wisiał i nie próbował