Aktywne Wpisy
marokoko 0
Pamiętam przemówienie Putina. Na zywo ogladałem. Groźny taki, stanowczy. NATO ma sie cofnąć za Odrę , każdego kto zaingeruje spotkają straszliwe konsekwencje itp. Zachód zbladł odrobinę. A potem wyszedł Zełeński- Nie potrzebuję podwózki, potrzebuję amunicji i prezydent tut. Wszyscy mówili- juz po Ukrainie. a ja se myslałem- zobaczymy. Od 8 lat sie szkolą z NATO. Mają doświadczenie bojowe bo ciagle tam trwa wojna, choc gdzie im do drugiej armii świata. Potem zachód
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#przegryw
@traphone to już nie ważne moja prywatna sprawa, nie chcę się tym dzielić
Lepiej od razu zapłacić jak masz z czego i mieć spokój. Ja tym nie mógł spokojnie funkcjonować z 20k długu na głowie.
Sorry, ale dla mnie to jest drune tłumaczenie. Nie wiem gdzie jesteś zadłużony ale jak widzisz, że masz kredyty i powoli nie wyrabiasz się z spłacaniem to dzwonisz do banku i mówisz co i jak i dogadujesz się z nimi a nie się czaisz jak rudy zza firanki. Tak trochę to są znaczy były twoje pieniądze bo poszły już
@janrouter
@Pesadelo
@Zabomen_2
@sebe
@traphone
@rodzynkowy_swir nie nauczę się rozumu bo z tyłu głowy miałem świadomość że mi zabiorą te pieniądze, ale miało być 15k a nie 18,5k niezła prowizja. Najgorsze jest to że walczyłem o SWOJE i mnie trochę za bardzo poniosło, bo nie wytrzymałem, najbardziej boli mnie to że te pieniądze dostaną patologiczni ludzie, którzy wiem że te pieniądze po prostu przepiją
Chciałbyś. Widzi, że masz na koncie ponad 18k zł to bierze bez pytania aby zaspokoić rozszczenia wierzyciela. Sorry jak by mi tyle hajsu wisiał i nie próbował