Aktywne Wpisy

Soothsayer +39
Opowiedzcie mi o swoich dzisiejszych sukcesach
źródło: IMG_20250610_061612
Pobierz
jazdaniebieski2023 +320
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250610_061612
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
@Vadzior: Nie.
@Vadzior: Może wziąć towar z dowolnej hurtowni jaką sobie wymarzy? Bo wiesz. To, że towar może się różnić nie znaczy, że każda zżabka może mieć całkiem inny towar skoro pula dostępnych produktów jest ograniczona.
Czy w dwóch żabkach musi być ten sam asortyment? Bez wątpienia nie. Czy każda żabka może mieć całkiem inny towar? Nie. Dystrybucję i logistykę zapewnia franczyzodawca
@Vadzior: Nie.
@Vadzior: No poruszyła mnie twoja historia ale co to ma do tematu? Asortyment w każdej żabce nie może być całkiem inny skoro całą sieć zaopatrza de facto jedna hurtownia z tymi samymi produktami. A to, że z tych produktów każda żabka wybiera sobie stanowi o tym, że asortyment może się
@Vadzior: To, że napisałeś bzdurę i próbujesz teraz odwracać kota ogonem to już wiemy. W każdej żabce nie możesz mieć całkiem innego asortymentu skoro całe zaopatrzenie jest robione w jednej hurtowni.
@Vadzior: Ale k-----z logikę. Walnąłeś bzdurę. Ok. Zdarza się. Sprostowałem ją i zamiast mi podziękować imputujesz mi, że za bardzo biorę do siebie twoje bzdury? Nie bądź śmieszny.
@Vadzior: Który nie jest całkiem inny bo całe zaoparzenie brane jest z tej samej hurtowni w każdej żabce. Koniec kropka.
@Vadzior: Nie. > Ty piszesz bzdury.
@Vadzior: To twoja domena skoro mówisz, że w każdej żabce może być całkiem inny towar jak nie może być całkiem inny tylko trochę inny. Kłamiesz i tyle
Już sobie cymbale daruj. Ja więcej nie odpisuje.