Wpis z mikrobloga

Czy warto brać Apple Watcha SE? Nie jestem pro elo sportowcem. AOD nie jest wymogiem bo spojrzenie na rękę nie jest problemem a innym nie muszę jej pokazywać. Najważniejsze dla mnie są powiadomienia, sterowanie Muzyka i odblokowywanie maca czy telefonu. Są jeszcze jakieś minusy?
#apple #iphone #applewatch
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najważniejsze dla mnie są powiadomienia, sterowanie Muzyka i odblokowywanie maca czy telefonu.

@PanZiomal: to SE będzie odpowiednim wyborem i będziesz z niego zadowolony
  • Odpowiedz
@PanZiomal: ja mam SE i jestem zadowolony. przeskoczyłem z Huaweia GT2. powiadomienia w AW działają świetnie szczególnie z ich apkami. w sumie to ja korzystam właśnie głównie do powiadomień, budzików i sporadycznie spacerów i jazdy na rowerze.
jeżeli już rozważać cos co nie jest 6tka to bym celował właśnie w SE głównie przez to ze ładuje się tak szybko jak 6tka (około 1.5h, gdzie poprzednie generacje z tego co wiem
  • Odpowiedz
@PanZiomal: tak naprawdę to tylko AOD z 6ki na plus ale da się bez niego żyć. ekg i sp02 to bajery do użycia raz na miesiąc może rzadziej (wiem po swoim huaweiu z sp02 ze nie używałem go praktycznie nigdy). no i ewentualnie zapewne ciut większa bateria ale mi SE przerwanie trzyma półtorej do dwóch dni.
  • Odpowiedz
@Faley: @Igbt: @Voltix: ok, a zamiast kupowania nowego to może warto rozejrzeć się za jakimś innym używanym modelem? Chciałem kupić opaskę, ale trochę za mała funkcjonalność, a szkoda mi wydawać pieniędzy, jeżeli za chwile mogę stwierdzić ze to nie to i wole klasyczny zegarek.
  • Odpowiedz
@Faley: @Igbt: @Voltix: ok, a zamiast kupowania nowego to może warto rozejrzeć się za jakimś innym używanym modelem? Chciałem kupić opaskę, ale trochę za mała funkcjonalność, a szkoda mi wydawać pieniędzy, jeżeli za chwile mogę stwierdzić ze to nie to i wole klasyczny zegarek.
  • Odpowiedz