Dzień dobry! 26 czerwca 2021 Imieniny obchodzą dzisiaj: Antelm, Dawid, Edburga, Jan, Jeremi, Jeremiasz, Maksencjusz, Mirogod, Paweł, Pelagia, Pelagiusz, Salwia, Salwiusz, Wigiliusz, Zdziwoj Wschód słońca: 4:16 Zachód słońca: 21:01 Dzień trwa 16 godz. 45 min, jest krótszy od najdłuższego o 1 min. i jest dłuższy od najkrótszego o 9 godz. i 3 min. Cytat dnia „Jedynym wycinkiem wszechświata, który na pewno możesz poprawić, jesteś ty sam.” Aldous Huxley
Cześć! Słońce ładnie świeci jest ciepło. Ja trochę popracuję i jakoś sobota minie. Następnie szoping i do domu, trochę sprzątnąć i znowu dzień minie ¯_(ツ)_/¯ Miłego dnia. Hej! Dzisiaj by nie przeszła ta piosenka. O ile dobrze pamiętam to Roman Wilhelmi prosi o popielniczkę i następnie odpala papierosa. Echh kiedyś to było. Posłuchajcie sami:
Wczoraj lekko zakropione, bo wspólnie że wszystkimi uczniami w Polsce swietowalem zakończenie roku i pierwszy dzień wakacji ( ͡º͜ʖ͡º)
Zaraz wstaje i będę się zbierał na rajdy 4x4. Podeślę później fotki! Pogoda jest idealna - troszkę chmur i chłodno więc lepiej być nie może na taka imprezke:P
no dzien dobry truskawki zebrane trawa skoszona jeszcze chalupe posprzontac i na zakupy dla kotow i psow jechac i fajrant ale to teraz sobie troche odpoczne po tym koszeniu i potem posprzontam ( ͡°͜ʖ͡°) no bo prania musze pilnowac bo chmurzy
@wynalazek_one: miałem wstać około 4 i pobiegać, ale jak położyłem się po północy to nie oszukam organizmu i nigdzie nie wstalem. Zdarza się. Ale od rana szaleństwa na trawie i w lesie z synem, żoną i psem :) A w lesie takie smakołyki - kto zjada garściami po zerwaniu z krzaczka?
Dżem dobry, dawno nie pisałam ale szczerze mówiąc mało co odpalam laptopa - czasu mało, kasy też mało. W ogóle to myślę o dalszych krokach w swoim wykształceniu i pomyslałam, że może pójdę na pigułę ale nigdzie nie mogę znaleźć tego zaocznie. Uniwer odpada.
Nigdy nie mówcie swoich słabości kobiecie, wykorzysta ona to w najmniej oczekiwanym momencie aby jeszcze bardziej was dobić. One mają w genach zapisaną nienawiść do słabych samców.
Dzień dobry! 26 czerwca 2021
Imieniny obchodzą dzisiaj: Antelm, Dawid, Edburga, Jan, Jeremi, Jeremiasz, Maksencjusz, Mirogod, Paweł, Pelagia, Pelagiusz, Salwia, Salwiusz, Wigiliusz, Zdziwoj
Wschód słońca: 4:16 Zachód słońca: 21:01
Dzień trwa 16 godz. 45 min, jest krótszy od najdłuższego o 1 min. i jest dłuższy od najkrótszego o 9 godz. i 3 min.
Cytat dnia
„Jedynym wycinkiem wszechświata, który na pewno możesz poprawić, jesteś ty sam.”
Aldous Huxley
Najwidoczniej bot zaspał. Ale policja Toto czuwa!
Miłego dnia. Hej!
Dzisiaj by nie przeszła ta piosenka. O ile dobrze pamiętam to Roman Wilhelmi prosi o popielniczkę i następnie odpala papierosa. Echh kiedyś to było. Posłuchajcie sami:
Jadę na zakupy, a potem goszczę gości. Trzymajcie się!
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
Uratowałeś sobotni tag!
Szacun!
Witam wszystkich!
Wczoraj lekko zakropione, bo wspólnie że wszystkimi uczniami w Polsce swietowalem zakończenie roku i pierwszy dzień wakacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaraz wstaje i będę się zbierał na rajdy 4x4.
Podeślę później fotki! Pogoda jest idealna - troszkę chmur i chłodno więc lepiej być nie może na taka imprezke:P
Wspaniałej soboty wam życzę moi mili!
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @Mosiondz @lenythenub
Wstawanko, a potem do roboty. Spokojnego weekendu
no dzien dobry truskawki zebrane trawa skoszona jeszcze chalupe posprzontac i na zakupy dla kotow i psow jechac i fajrant ale to teraz sobie troche odpoczne po tym koszeniu i potem posprzontam ( ͡° ͜ʖ ͡°) no bo prania musze pilnowac bo chmurzy
A w lesie takie smakołyki - kto zjada garściami po zerwaniu z krzaczka?
Udanego dnia wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)