Trener Reprezentacji Polski chce mi wciskac kit, ze nie jest problemem, ze reprezentant polski w jednym w najpopularniejszych sportow truje swoj organizm substancjami smolistymi tylko to, ze ktos to udokumentowal XD no k---a raczej, ze dobrze ze ktos to udokumentowal, bo nie mozna pozwolic by najlepsi z najlepszych reprezentujacy moj kraj oplacani z moich podatkow robili sobie taką krzywdę i jest dziesiatki godnych zaufania mlodych zawodnikow ktorzy chetnie udowodnia, ze chce im sie byc KOMPETENTNYMI sportowcami, a nie taki SZCZĘSNY który zapomniał, ze jego zycie ma pewne zobowiązania w stosunku do swojego kraju i polskich obywateli i mogac reprezentowac moj kraj noszac na p----i godło mojego kraju pracuje dla nas i nie wyobrazam sobie tolerowania takiego zachowania. Chcesz jarac szlugi i walic wódę? W----------z z zaszczytu jakim jest reprezentowanie mojego kraju jako jeden z najlepszych, proste.
@ap0linary A kim ty niby jesteś żeby móc czegokolwiek od niego wymagać? To jest jego życie, a nie twoje i niech prowadzi tryb życia jaki chce, a jak trenerowi nie odpowiada to co robi to niech go nie powołuje i tyle.
@szczyp1orek: nieskazitelna kondycja i szacunek do swojego ciała czyli coś o czym typowy polak chlejący wóde i walacy wagony szlugów nie ma pojęcia, ze takie pojęcia istnieją są w mojej opinii podstawową cechą kogoś kto dzierży zaszczyt reprezentowania mojego kraju w jakiejkolwiek dyscyplinie sportowej
@kuzyn97: jestem obywatelem tego kraju i dokladam sie podatkami do tego zeby on mogl reprezentowac moj kraj, wiec moze uwazasz ze nie zaslugujesz na wlasne zdanie jak typowy stłamszony polak bez szacunku do siebie, ale ja jednak zwracam uwage na cos co nie powinno miec miejsca i mam do tego pelne prawo jako jeden ze wspoludzialowcow tego, ze reprezentacja w ogole gra przez swoje podatki
@ap0linary nie dokładasz się. Żadne pieniądze z budżetu państwa nie idą na reprezentację. A poza tym tak jak powiedziałem, to jest jego życie i jak Sousie to nie odpowiada to niech go nie powołuje tylko jakiegoś bramkarza, który nie pali.
nieskazitelna kondycja i szacunek do swojego ciała czyli coś o czym typowy polak chlejący wóde i walacy wagony szlugów nie ma pojęcia, ze takie pojęcia istnieją są w mojej opinii podstawową cechą kogoś kto dzierży zaszczyt reprezentowania mojego kraju w jakiejkolwiek dyscyplinie sportowej
@ap0linary: co było ćpane? pokaż mi jakiegokolwiek ciężarowca z dobrą kondycją
#euro2020 #mecz #pilkanozna
@ap0linary: co było ćpane? pokaż mi jakiegokolwiek ciężarowca z dobrą kondycją