Aktywne Wpisy
LatajacyAntek +391
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Goronco +203
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Wysyp "eksperckich" wysryrów o Sousie jest niesamowity. Walą jak w bęben a zasięgi i lajki rosną. Ktoś kto twierdzi że Sousa powinien podać się do dymisji i nie widzi tego że jest światełko na dobrą grę reprezentacji pod jego wodzą jest dla mnie totalnym trepem. Wydaje mi się że połowa tych wpisów jest tanim chwytem na zdobycie atencji i zasięgów
przeciez ostatnia stracona bramka to creme de la creme naszej gry w tym turnieju
3 szwedow kiwa 6 naszych i wali brameczke szczesnemu XD
i nie, nie byli to zawodnicy za 50-100kk euro xD
Wszyscy wiemy że taki mecz z Hiszpanią za Brzęczka wyglądał by tak:
10 broni i sam lewandowski z przodu machajacy rękoma bo nie ma żadnego wsparcia. Dostalibyśmy w łeb do przerwy 3-0 i taki by był finał