Wpis z mikrobloga

Jaki macie stosunek do podrywania kobiety która jest w związku? Miesiąc temu poznałem zajebistą blondynę, 30 km ode mnie, dosyć często piszemy ze sobą na insta, odpowiadamy na story, czasami piszemy tak cały dzień, różne pierdoły. Jest w związku od 3 lat. Koleś jakiś karzeł chyba 170-175cm ledwo wyższy od niej, z ryja przeciętny, jedynie dobrze się ubiera, słyszałem że coś tam diluje u siebie na osiedlu. Więc w sumie #!$%@?, jakiś zwykły przeciętniak XD.
Ja osobiście dalej będę to robić, lubię podrywać nieznajome kobiety i widzieć jak się jarają tym co piszę/robię. Swojego zdania prawdopodobnie nie zmienię, jedynie ciekawi mnie opinia innych.

Po prostu pytanie do was, jaki macie stosunek do takich akcji.
#zwiazki #podryw #podrywajzwykopem
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@twojideal: miej świadomość że jeśli laska leci na innych będąc w związku to ty będziesz następny ( ͡~ ͜ʖ ͡°) zawsze znajdzie się przystojniejszy, wyższy, bogatszy etc
  • Odpowiedz
@twojideal: wiadomo zalezy po ktorej stronie jestes. Ale nie chcialbym zeby moja ktos podrywal, ale gorzej np dla niej gdyby sie dawala podrywac jak ta twoja :) jak suka nie da to pies nie wezmie
  • Odpowiedz
@koniarz: Prawda. O dziwo wydaje się być bardzo ogarnięta, studentka, z bogatego domu, prowadzi ciekawe życie. Najwidoczniej chce się zabawić, ma 21 lat, chłop przeciętniak od 3 lat więc przejrzała na oczy.
  • Odpowiedz
@twojideal:
jeśli chciałeś się pochwalić na portalu z materiałąmi pedofilskimi to ci się udało, lepiej trafić nie mogłeś

no cóż, każdy leży kompleksy jak może- ty kosztem zabawy innymi ludźmi i psucia związków ;)
  • Odpowiedz