Wpis z mikrobloga

Posiada ktoś Essential Parfums - Bois Imperial i może podzielić się wrażeniami? Jak ma się ten zapach do Ganymede? Daje kolejną szansę gany, który mi się bardzo podoba, ale po kilku godzinach zaczyna mnie w nim coś irytować do tego stopnia, że muszę zmyć to cholersto z siebie.
#perfumy
mekekeke - Posiada ktoś Essential Parfums - Bois Imperial i może podzielić się wrażen...

źródło: comment_1624469658Ftb1fisH6zTXiDzVmwy4H9.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mekekeke: parametry są swietne. Projekcja tych perfum jest taka, że mimo maseczki je czulem. Zapach długo i często daje o sobie znać. A co do samego zapachu to, hmm. Nie mam pojęcia jak go opisać :). Są w nim nuty zielone, świeże i coś drewnianego, ale nie przypomina mi nic znanego. Jednocześnie, to nie jest typowy świeżak. Bardzo przyjemnie się go nosi, nie jest męczący :).
Jestem bardzo na tak
  • Odpowiedz
@brrrum: dziękuję ziomeczku za wyczerpującą opinię. J---ć próbki, po twojej rekomendacji biorę flakon, zobaczę jak mi podejdzie, parę ml powinienem puścić na tagu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mekekeke: mam obydwa Gany dla mnie w c--j lepsze. Klony to nie sa, mocno się moim zdaniem różnią, i Bois gorsze parametry. W każdym przypadku wolę protoplaste, ale to tylko mój gust ;)
  • Odpowiedz
@brrrum: 61euro w Douglasie niemieckim, po kodzie na 15% bo tylko taki teraz jest, to chyba nie ma tragedii z ceną. W poniedziałek powinien już być to dam znać jak wrażenia, jeśli nie podejdzie to wiem do kogo uderzyć xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mekekeke: w Ganymede w-----a Cię pewnie rosół i lubczyk w dry downie (kocanka). W BI tego nie ma i jest w pytę. To chyba obecnie mój no.1. Oba zapachy mają podobny vibe, ale bardziej noszalny jest wg mnie BI. Zarówno Ganymede jak i BI trzymają u mnie spokojnie po prysznicu.
  • Odpowiedz
  • 0
@antslom: człowieku coś ty odkopał :D na dzień dzisiejszy nie mam ani Ganymede ani Boisa, oba zapachy na dłuższą metę mnie potwornie zmęczyły więc się ich pozbyłem i wcale nie żałuję. Nic podobnego raczej do tych dwóch zapachów nie znajdziesz, no chyba że na siłę nową serię Kenzo Homme, w której też można się da się wyczuć ogórka jak w boisie.
  • Odpowiedz