Aktywne Wpisy
JohnnyPomielony +194
Kilka młodych p0lskich studentek wpadło na pomysł, by organizować imprezy z serii "afro vibes" czyli w skrócie na parkiecie kilkudziesieciu mokebe z erazmusa + p0lki. Pierwsza taka impreza odbyła się a jakby inaczej w Warszawie. Zrozpaczone młode dziewczyny pisały w komentarzach że też by chciały ja taka imprezę, organizatorka uspokoiła witaminki że dla każdej znajdzie się czarny boleć bo ruszają z tournee po wszystkich większych miastach w PL ( ͡° ͜
Jailer +137
Jak robiłem prawko to mnie uczyli, że jak na rondzie jadę w prawo, to włączam prawy kierunkowskaz, jak w lewo to lewy, a jak prosto to awaryjne.
#prawojazdy #motoryzacja
#prawojazdy #motoryzacja
#friz
Ale retail taniej jest.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlfredoDiStefano: @SomeoneFromPoland: wiem, ze one sa drogie ale wygladaja jak jakies poprodukcyjne odpady z produkcji opon zrobione dla biednych dzieci z afryki, zeby mialy cokolwiek do ochrony stop. Naprawde nie widzialem jeszcze brzydszych butow na swiecie. Juz wolalbym crocsy nosic, ktore sa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@corryand: srał już pies w czym se chodzą i co ubierają, każdy ma swoje gusta, ale kurba cena tych piankowych kapci to jakiś żart xD tutaj do kupienia