Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +61
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Chciałem tylko przypomnieć klasyka sprzed dwóch lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
#dzienojca #heheszki
Bo zawsze muszą madki #!$%@? na piedestał? Jakoś w dzień matki nie życzyli samotnym ojcom dużo siły ( ͡º ͜ʖ͡º)
@healfwer: Może dlatego, że to "Onet Kobieta" i targetem są kobiety? xD
@Gilbert_Prukwa: większość samotnych matek jest samotna, bo kręciła się na karuzeli kutang, no tak było.
@Podly_Bzik: Gościu, widzisz napis "onet kobieta" w prawym górnym rogu? :D
Komentarz usunięty przez autora
ile znasz samotnych matek? ile z nich jest sama przez dawanie na boku, a ile przez to, że niebieski się zwinął żagle albo spuszczał okazjonalny #!$%@?? xD
pomijam już kompletnie te, których partner po prostu nie żyje...
Ja ich nie bronię, bo moim zdaniem ze #!$%@? niebieskim wiąże się tylko #!$%@? różowa, łobuz kocha najmocniej itd., ale Ty ewidentnie przedawkowałeś wykop, OSTROŻNIE.
Może i grono tego rodzaju samotnych matek nie jest duże, ale ja bym tak nie demonizował tych życzeń. Tylko tyle. ¯\_(ツ)_/¯
ONET: potrzymaj mi piwo
@Instynkt: @ZaplutyKarzelReakcji: @powaznyczlowiek: