Aktywne Wpisy
FuckYouTony +221
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +134
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Powiecie, że #dzienojca. Ale ja mówię, że też moje #urodziny !
Z tej okazji zadaję sobie pytanie:
Ile można stracić?
Ty się mnie nie pytaj, ile można stracić! Ty się mnie zaraz pytaj ile można zyskać!
A więc... Oświadczam, że każdy jeden plus to 50 gr
Dla kogo?
A no dla dwóch dowolnych zbiórek prowadzonych przez OPP. Które? W komentarzu podajecie propozycje, a liczba plusów zdecyduje, które dostaną. Z całej puli zostaną przeze mnie obdarowane proporcjonalnie do ilości otrzymanych plusów. Może to być zbiórka (np. na siepomaga) albo wprost organizacja (jeśli ma być cel szczegółowy - piszcie). Biorą tylko te, które posiadają aktualny status organizacji pożytku publicznego.
Jak długo trwa zbiórka?
Dokładnie do zachodu słońca w Gliwicach, czyli do 21:00
To jak? Świętujemy?!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
https://sercadlamaluszka.pl/nasi-podopieczni/wojciech-bartkow