Aktywne Wpisy

SzymonXes +48
Mam dosyć. Załamka. Trzy tygodnie pisania przez #tinder i Whatsapp, żeby na końcu dowiedzieć się, że czekała na decyzję chada, dla którego zostawiła swojego faceta. A i tak by nic nie wyszło, bo mam 175 cm wzrostu. I jeszcze chamski przytyk na koniec. Po prostu jest mi smutno, nawet płakać mi się chce, bo co z tego, że mało wartościowa kobieta, ale ostatnio mam tak cały czas. Przepraszam za swoje #feels tutaj

tomkol +384
Jestem zajarany, dziś kupiłem piękną Renie RS. Będzie śmigane dziś po mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#motoryzacja #chwalesie #pdk

Bezprzewodowa, do 100zl, do pracy biurowej. Cos istnieje tskiego? :)
#komputery #myszy
@Aerwin: to może lepiej dla ciebie
@Aerwin: ale w tej cenie to co najwyżej właśnie plastikowe logitechy czy a4techy
W tajemnicy Ci powiem ze te Logitech dawały radę. Ja musze Excela klikać a nie nawigować sonda voyager
@Aerwin: mówisz do człowieka który ma w tym momencie słuchawki na uszach za 3400zł, napędzane z dac/ampa za kolejny 1000zł, który doskonale wie że tanie chińskie słuchawki za 30zł "też" dają radę o ile słuchacz tylko takie słyszał
W tych czasach stówa to mało na przyzwoitą kablową. Taką która nie będzie z najtańszego plastiku. Do 100zł to można zjeść obiad w knajpie z
@Atreyu: dobra przekonałeś mnie żeby kupić kolejnego Logitech ( ͡° ͜ʖ ͡°)