Wpis z mikrobloga

Takie durne pytanie. Zdechla mi myszka po x latach (double clicki, przerywa) i muszę kupić nową. Zawsze wchodizlem do sklepu, mówiłem "poproszę myszkę" i wychodziłem z jakimś logitechem. No i teraz też tak mailem zrobić, ale nie mam czasu jechać do sklepu więc muszę zamówić przez internet no i tutaj już nie da się zdać na pracownika sklepu i muszę coś wybrać... ( _) no i zacząłem kminic że istnieją również inne firmy produkujące myszki niż Logitech A4tech i Optimus. A że jestem człowiekiem myślącym i inteligentnym to szybko skojarzyłem ze moze w ogóle istnieje jakaś legenda wśród myszek, niezniszczalny model, mysi passat 1.9 TDi

Bezprzewodowa, do 100zl, do pracy biurowej. Cos istnieje tskiego? :)

#komputery #myszy
  • 4
tutaj już nie da się zdać na pracownika sklepu i muszę coś wybrać.

@Aerwin: to może lepiej dla ciebie

w ogóle istnieje jakaś legenda wśród myszek, niezniszczalny model, mysi passat 1.9 TDi

Bezprzewodowa, do 100zl

@Aerwin: ale w tej cenie to co najwyżej właśnie plastikowe logitechy czy a4techy
@Atreyu: czyli co dozbierać 400zl i kupić jakas myszofilską, mieniącą się milionami kolorów, projektowana przez NASA, pokryta kevlarem mechaniczna hybrydę myszki i respiratora?

W tajemnicy Ci powiem ze te Logitech dawały radę. Ja musze Excela klikać a nie nawigować sonda voyager
czyli co dozbierać 400zl i kupić jakas myszofilską

@Aerwin: mówisz do człowieka który ma w tym momencie słuchawki na uszach za 3400zł, napędzane z dac/ampa za kolejny 1000zł, który doskonale wie że tanie chińskie słuchawki za 30zł "też" dają radę o ile słuchacz tylko takie słyszał

W tych czasach stówa to mało na przyzwoitą kablową. Taką która nie będzie z najtańszego plastiku. Do 100zł to można zjeść obiad w knajpie z