Wpis z mikrobloga

@mak0n: kupowales cos z tej strony? bo ja parę zamówiłem i jakoś tak średnio, dodatkowo na butelce jest napis że to aromat do tytoniu. Jakie stężenie robisz?
  • Odpowiedz
@rancorn: tak, cały czas zamawiam. Przeważnie biorą czarną porzeczkę lub jabłko-mięta. Różowa bierze premix Minister Owiec i mega jej smakuje. 9mg.
  • Odpowiedz
@mak0n: ok dzięki, czyli ponad 10%, w większości aromatów wystarczy 5% stężenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) z inawery na przykład. Aromaty spoko, niedrogie ale wygląda na to że raczej mało wydajne, bo zrobiłem z 5% i nie czuć w ogóle smaku
  • Odpowiedz
@rancorn: ja zawsze kupowałem w typowych vape-shopach aromaty, ale to jeszcze przed akcyzą. Moim faworytem od zawsze jest czarna porzeczka, zamówiłem na próbę z aromaszop i mogę stwierdzić, że lepszego nie paliłem nigdy aromatu. A trochę ich przerobiłem. Każdy ma w sumie inny smak, musisz popróbować z różnych firm, coś na pewno znajdziesz dla siebie.
  • Odpowiedz
@mak0n: jasne, dzięki za informację :) Ja kupowałem z inawery i są bardzo mocne, jeżeli chodzi o sam aromat to te z aromaszopu są fajne, bo nie pachną chemicznie ale zrobiłem błąd że założyłem że 5% wystarczy. Następny raz spróbuję tej czarnej porzeczki skoro tak zachwalasz :)
  • Odpowiedz