Wpis z mikrobloga

#tablety #tabletcokupic #bajery #sklepyinternetowe

Mirki, kiedyś się was pytałem, ale dawno - jaki kupić sobie tablet? Chciałbym taki z ekranem 9 lub 10", żeby bateria długo trzymała, otwierał pdfy i pozwalał spokojnie serfować po Internetach a najważniejsze - żeby kosztował do 1000 złotych. Drugie pytanie - gdzie takie ustrojstwo kupić? Ufać sklepom internetowym czy lepiej w jakimś Saturnie, czy broń boże w takich marketach?

Nigdy wcześniej nie miałem takiego sprzętu w łapie więc kompletnie na tym się nie znam.
  • 4
  • Odpowiedz
Z dobrym 10 calowym tabletem w okolicach 1000 zł to tak-se.

Można niby kupić galaxy taba 2, ale on ponoć ma tendencje do lagowania i problemów ze sobą, ipada 2 raczej trudno teraz znaleźć - jak tak to tylko używane.

Ja bym polecał nowego Nexusa, on ma 7 cali i śmiga dość dobrze, pdfy internety i tak dalej bez żadnego problemu - z ceną zmieścisz się w 1000 zł.

Ewentualnie
  • Odpowiedz
@Khaaan:

Pierwszy odpada na starcie - 700 zł za 10 calowy ekran + mało znana firma.

Co do Kruger & Matz KM1010, jest on w porządku - zbierał stosunkowo dobre recki ale ogromna wada - jest to tablet ciężki i przez swoją wielkość o wiele mniej poręczny od 7 calowych tabletów. W dodatku trudno go kupić - na allegro go nie
  • Odpowiedz