Aktywne Wpisy
Doxori +4
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
t2000 +121
Get ready
#bekazprawakow #antykapitalizm #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wielu Hiszpanów doskonale wie, że gdyby nie Franco, w Hiszpanii rządziłby Stalin, a komuniści wprowadziliby znany ze Zwiazku Sowieckiego terror. Ludzie boją się jednak o tym mówić otwarcie, wiedzą, że mieliby z tego powodu wiele problemów. Tam nie chodziło o obronę żadnej demokracji, jak próbują nas przekonywać zwolennicy republikanów. Kłamstwo. To było zderzenie dwóch dyktatur z czego jedna była gorsza od drugiej. Nie ma nic gorszego od komunizmu. Absolutnie nic. Nie
@szarzujacyzajaczek: czy stwierdzenie, że ówczesna sytuacja polityczna usprawiedliwia zamach stanu ale jednocześnie Franco to zwykły #!$%@? i dyktator jest stwierdzeniem optymalnym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)