Wpis z mikrobloga

@SantiJacope: wiadomo, ze nie dostanie tyle co w fame, wiec kasa jakas porazajaca nie bedzie. Co wiecej, czesto mozna odnosic wrazenie, ze tej kasy mu nie brakuje. Mimo wszystko afera zuromsko-chicowa idealnie pokazuje o jakich kwotach mowimy. Co to za poziom.
@CLONE: jesli to prawda z tymi 10 tysiacami, to...ja nie mam pytan. Patrzac na jego forme i tryb zycia jaki prowadzi, to chyba hajs na dragi sie nie zgadza. 2 dychy najlepszego koksu moze za to kupic albo pojsc na dobry odwyk, podobna kwota za 7-10 dni milych wakacji z kroplowkami.
jesli to prawda z tymi 10 tysiacami, to...ja nie mam pytan. Patrzac na jego forme i tryb zycia jaki prowadzi, to chyba hajs na dragi sie nie zgadza. 2 dychy najlepszego koksu moze za to kupic albo pojsc na dobry odwyk, podobna kwota za 7-10 dni milych wakacji z kroplowkami.

@WesolyJas: Z tego co mówił to gaża za walkę pokrywa kasę jaką musi wydać na koszty sądowe i tylko dlatego to
@SantiJacope: hm, no to akurat jestem w stanie zrozumiec. Nic nie robi, cpa, wychodzi do walki, zgarnia latwe siano i odhacza jeden z problemow ale ta kwota nadal mi sie wydaje turbo mala jak na te czasy. Zobaczymy czy bylo warto.
@CLONE: ojj słabo go obserwujecie :) zaliczki samej dostał prawie 21k :) na zdrowy rozum spójrzcie na zasięgi jakie generuje potem piszcie. Lew zarabia słabo bo on nikogo nie interesuje