Wpis z mikrobloga

@Vetarinar: a z moich obserwacji wynika ze macie potężny ból dupy o to ze Baska nie jest z Krystianem. Serio to jest juz nudne, program sie skonczyl a wy komentujecie i screenujecie doslownie kazde story ktore wrzuci Krzysiek badz Baska. Sa szczesliwi i nawet jak zachowuja sie jak zakochani gimnazjalisci to nie wiem w czym problem. Kara i Marcin tez co chwile wrzucaja storki i robia lajwy gdzie sobie slodza, daja
@deyna123: nie mam bólu dupy, tak samo od początku uważałam, ze Baśka z Krystianem nie pasują do siebie. Po prostu moje zdanie jest takie, że Krzysiek ma taką dziwną energię, nie wiem, ale w każdym razie dla mnie ta relacja jest taka, żeby była. Coś w stylu muszę być w jakimś związku, bo inaczej nie funkcjonuję
@Vetarinar: @Lolek1011: tak tyle ze wy sie dzielicie odczuciami na jego temat za kazdym razem jak cos udostepni na instagramie. Zachowujecie sie jak madki z facebooka. Nie wystarczy ze 60 raz juz o tym napiszecie jaki to Krzysiek nie jest cringowy i malo autentyczny tak jakbyscie po raz pierwszy go widzieli na oczy i nie wiedzieli jaki ma charakter. Wstawi zdjecie sniadania - ból dupy, pokaze Baske - ból dupy
@deyna123:hmmm juz od jakiegos czasu nie obserwuje Krzyska i nie przypominam sobie zebym tu udostepnila chociaz jedna jego relacje..poza tym skad ja mam wiedziec jaki niby on ma charakter? W programie pokazalal sie od innej strony a teraz pokazuje od innej, tak naprawde dopiero go odkrywamy, a ze nieraz sa to rzeczy dziwne to komentujemy.. co do relacji z Basia to dla mnie jest to po prostu smieszne jak ludzie pod
@Lolek1011: jesli chca sie zachowywac jak zakochani nastolatkowie to maja do tego prawo, przeciez nikogo tym nie krzywdzą, ja naprawde nie widze w tym nic zlego. A odnosnie udostepniania relacji to tak naprawde napisalam to ogolnie bo ile razy cos Krzysiek nie doda na instagrama to jakis wykopek robi z tego screena i odbywa sie wielka dyskusja nad tym jaki Krzysiek jest. Rozumiem raz, dwa razy ale ciagle w kolo macieju
@deyna123: moglabym pociagnac ta dyskusje ale ostatecznie faktycznie tez uwazam ze za duzo tu Krzysia i z mojej strony moge obiecac ze nie bede juz walkowac tego tematu tutaj :) ja juz kilka razy pisalam tu uwazam go za dobra osobe
@Lolek1011: wiem ze moje komentarze byly dosc emocjonalne i jesli poczulas sie zaatakowana to nie bylo to moim zamiarem. Ja rozumiem ze mozna sie wypowiedziec na temat danego uczestnika i jego zachowania bo po to jest ten tag ale co nie wejde tutaj to jest omawiane kazde insta story ktore Krzysiek udostepni. Krzychu zjadl sniadanie - post, Krzychu trzyma Baske za reke - post, Krzychu wstawia mema - post. To o
@deyna123: faktycznie trochę poczułam się zaatakowana ;) ale wiesz wiele osob raczej mówi o pewnie sztuczności niż fałszywości. O ich relacji mogę powiedzieć tyle co z 3 zdjęc, paru stories (już ich nie obserwuje) wiec jak widze filmik na którym dorosły gościu robi zła minę i rozsznurowuje kobiecie buta a ona śmieje się z tego do rozpuku to dla mnie tak to akurat jest sztuczne ale dla wspomnianych tu madek to
@Lolek1011: wiem ze pewnie chodzi o ten filmik co wstawili na insta potem jak oglosili zwiazek. No to sztucznie wyglada ale to raczej wynika z tego ze ta cala sesja zostala zrobiona na dachu wiezowca przez profesjonalnego fotografa. Jesli oni nie sa na co dzien profesjonalnymi modelami to takie sesje w ich wykonaniu beda wygladac sztucznie, no niestety.
@deyna123: Może się mylę, ale poza tym, że Krzysiek jest osobą specyficzną i moim zdaniem zachowuje się infantylnie, jakby się przed tym bronić, to jakoś tak patrzy się na to wszystko trochę przez pryzmat programu. Padło tam tyle pięknych i ważnych słów kiedy jeszcze Baśka była z Krystianem i ok, nie wyszło im i się rozstali. Tak się w życie zdarza. Nie są razem i koniec tematu. Ale może dlatego w
@Joanna_Maria_W: co do akcji z majówką to nie czepialabym sie zbytnio bo jesli rzeczywiscie uchwycil Baske przypadkiem w tle to musial sie jakos ratowac nawet w tak glupi sposob. Oni za zdradzenie czegos w trakcie programu maja duze kary. On w zyciu realnym byl juz z Baska co wiedziala produkcja i uczestnicy a w tym samym momencie na oczach widzow kwitła relacja Basi i Krystiana w HP. Bo skoro madki podniecaja
@deyna123: Te kary to chyba nawet 100tyś, więc nie mało. A ratował się faktycznie głupkowato. Ale i głupkowato wpadł z tą majówką. Zdecydowanie nikt tam nie mógł na tamtą chwilę ujawnić się z czymkolwiek, ale innym to zdecydowanie lepiej wyszło niż Krzyśkowi. Jest bardzo specyficzny i totalnie nie jest to mój typ człowieka.
@Lolek1011: @Joanna_Maria_W: no wlasnie to jest źródło problemu ze jak czlowiek sie napije to nie ogarnia co sie wokol niego dzieje XDDD Krzychu widocznie nie pomyslal ze ludzie sa az tak wnikliwi ze beda stopowac filmik i robic zoomy na blondynke gdzies w tle gdzie pojawia sie na sekunde. Ale wiedzac w jakim programie bierze udzial powinien to wziac pod uwage i nie wkopywac sie w tak glupi sposob. Az