Aktywne Wpisy
dead_king +39
Halabanacha +4
#!$%@? ja nie wytrzymam. Jestem z partnerka od 6 lat w związku planujemy ślub od roku, a za miesiąc go bedziemy brali. Wczoraj byliśmy u mojego swiadka bo miał rocznicę ślubu i oglądaliśmy film z jego wesela. Mają taką tradycje więc go ogladaja co roku, ja już kilka razy widziałem, ale nigdy z przyszla żoną bo nie bylo okazji, dla mnie ten film to żadna nowość. Na tym weselu byłem z inną
#pilkanozna #mecz #euro2020
@Minieri: do słabej i niezgranej obrony, która potrzebuje cudotwórcy. A przynajmniej kogoś kto jest przyzwyczajony do ratowania dupy swojego zespołu bo ma to co tydzień w lidze. Szczęsny w lidze to ma (pomijając ten sezon) Wersal.
SZCZESNY JEST LEPSZY ALE NA KADRE NA TURNIEJE NIE DOJEZDZA
MAMY WIELU ZAJEBISTYCH GOLKIPEROW I JAK ODSTAWIMY PIERWSZEGO BO MA PECHA NA KAZDYM #!$%@? TURNIEJU OD 8 LAT TO NIC SIE NIE STANIE GORSZEGO.
Teraz rozumiesz?
Szczęsny w kadrze jest słaby i czasem ma też pecha. A lepiej mieć na boisku farciarzy, a nie pechowców.
Czas Szczęsnego i Krychowiak w
@Minieri: co więcej gdyby nie Glik i jego "interwencja" to bo te piłkę wybronił, a tak to zmieniła trajektorię i w nieszczęsny ( ͡° ͜ʖ ͡°) sposób wpadła do siatki