Wracając do meczu Polaków... Lewandowski to nie jest kapitan.. kapitan nie wyprowadza z równowagi swoich kolegów, nie drze się na nich, dając przykład że sam gra c-----o. Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że czas dla tego piłkarza w kadrze dobiegł końca, my potrzebujemy kolektywu, potrzebujemy 11 piłkarzy którzy się zesraja na boisku i będą grać jak Ci co do tej pory grali w tych mistrzostwach. Lewy nie jest wzorem do naśladowania w kadrze, jest zadumany w sobie, jest egoistyczny grając z orzełkiem na p----i. To nie jest przykład kapitana np. Błaszczykowski, chłop dawał z serca tyle tej kadrze że się w pale nie mieści, budował zespół. Machanie i narzekanie, pouczanie co akcje nie jest budujące, motywujące. Wysryw na koniec dnia. Mamy dobrego polaka, napastnika, ale napewno nie kapitana. Pozdrawiam i widzimy się w kolejnych eliminacjach, bo te euro już żeśmy przegrali #mecz #euro2020
@willyfog: Ja mysle ze oni myślą ze lewy to drewno a jeszcze im pyskuje co jak maja grać, nic sobą nie prezentując, Myśle ze maja często na końcu języka typu "Lewy k---a grać coś do c---a drewniaku i nie pyskuj"
@HHokuss patrząc na to co dzisiaj zagrał i ile miał pretensji, jestem skłonny a nawet przyznam rację. Lewy nie ma statusu CR7 w reprze. Ronaldo jest idealnym przykładem, chłop c---a gra, ale sam sobą na boisku jest takim motywatorem, ze grają chłopy. Najlepszym przykładem jest ME 16
#mecz #euro2020
Komentarz usunięty przez autora