Czy jest jakiś Mireczek, u którego mogę wynająć moc obliczeniową do kopania BTC? Ewentualnie czy są w necie jakieś usługi tego typu?
Kiedyś kopałem na slushpoolu i zostały mi tam jakies ogryzki BTC poniżej progu wypłaty (próg 0,001 btc). Szkoda kupować koparkę żeby nadrobić niecałe 100 pln. A i szkoda nie schylić sie po kilka dyszek ;)
Co do zapłaty to nie wiem - gotówka, xrp, btc...??
@grandmasterb: Nie jest przypadkiem tak, że to konto na slushpoolu jest jednocześnie portfelem BTC? Bo jak tak jest, to wystarczy kupić brakującą cześć BTC i przelać. (Na nicehash tak jest).
Dzisiaj mija 39 dni jak chodzę z buta do maka i nie biorę żadnego jedzenia. Zamawiam tylko kawę albo herbatę i czytam wykop. #przegryw #przegrywpo30tce
Czy jest jakiś Mireczek, u którego mogę wynająć moc obliczeniową do kopania BTC? Ewentualnie czy są w necie jakieś usługi tego typu?
Kiedyś kopałem na slushpoolu i zostały mi tam jakies ogryzki BTC poniżej progu wypłaty (próg 0,001 btc). Szkoda kupować koparkę żeby nadrobić niecałe 100 pln. A i szkoda nie schylić sie po kilka dyszek ;)
Co do zapłaty to nie wiem - gotówka, xrp, btc...??
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora