Musze przyznac, ze album Animy Damnata z 2003 r pt. ,,Agonizing Journey Through the Burning Universe and Transcendental Ritual of Transfiguration" a zwlaszcza kawalek zatytulowany ,,Necrosadistic Masturbation upon the Mary's Disemboweled Corpse" robi wrazenie, perkusja w wykonaniu Master of Depraved Dreaming and Emperor of the Black Abyss the Great Lord H i perjusja Nocturnal Harvester of Christian Lambs and a Great Messenger of Subliminal wymiata. Nasze dobro narodowe. #blackmetal #muzyka #metal
@teflon_z_patelni_mi_smakuje: nosz na czoło pana nergala, nasze prawdziwe dobro narodowe może być tylko pogańskosłowiańskie! Szatańskie pozerstwo może się schować przy takim szlagierze jak Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu... a taka Pozorna Wada Niedostępności Tajemnic Bogów Którymi Nie Gardzi Pogańska Duma... zmusza do głębokiej zadumy i refleksji Poweidz nie halloweenowym przebierańcom!
@Robix: aaaaarrrrrggghhhhh duma rozpiera i łechta moje piastowskie korzenie, chwala mordercom swietego Wojciecha. Ale darkenowi chyba tez znudzilo sie koniec koncow strzelanie z łuku do saren i jedzenie borowikow szlachetnych, wyszedlszy z lasu zrobil sobie fotke z nergalem. Srebrne dukaty z czasow Mieszka I zamienil na wspolczesne polskie złote. Ja tam lubie militarny black metal z domieszka antykatolickiego jadu ale to wszystko smieszne jest, niezaleznie od ilosci baranich łbów na scenie.
Komentarz usunięty przez autora
Szatańskie pozerstwo może się schować przy takim szlagierze jak Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu... a taka Pozorna Wada Niedostępności Tajemnic Bogów Którymi Nie Gardzi Pogańska Duma... zmusza do głębokiej zadumy i refleksji
Poweidz nie halloweenowym przebierańcom!
Komentarz usunięty przez autora