Wpis z mikrobloga

Musze przyznac, ze album Animy Damnata z 2003 r pt. ,,Agonizing Journey Through the Burning Universe and Transcendental Ritual of Transfiguration" a zwlaszcza kawalek zatytulowany ,,Necrosadistic Masturbation upon the Mary's Disemboweled Corpse" robi wrazenie, perkusja w wykonaniu Master of Depraved Dreaming and Emperor of the Black Abyss the Great Lord H i perjusja Nocturnal Harvester of Christian Lambs and a Great Messenger of Subliminal wymiata. Nasze dobro narodowe. #blackmetal #muzyka #metal
Pobierz
źródło: comment_1623412861gGVGA9MQxUNbYx6E2war4l.jpg
  • 6
@teflon_z_patelni_mi_smakuje: nosz na czoło pana nergala, nasze prawdziwe dobro narodowe może być tylko pogańskosłowiańskie!
Szatańskie pozerstwo może się schować przy takim szlagierze jak Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu... a taka Pozorna Wada Niedostępności Tajemnic Bogów Którymi Nie Gardzi Pogańska Duma... zmusza do głębokiej zadumy i refleksji
Poweidz nie halloweenowym przebierańcom!
Pobierz
źródło: comment_162342914483AsogGcOtcVJU5dFwUcPA.jpg
@Robix: aaaaarrrrrggghhhhh duma rozpiera i łechta moje piastowskie korzenie, chwala mordercom swietego Wojciecha. Ale darkenowi chyba tez znudzilo sie koniec koncow strzelanie z łuku do saren i jedzenie borowikow szlachetnych, wyszedlszy z lasu zrobil sobie fotke z nergalem. Srebrne dukaty z czasow Mieszka I zamienil na wspolczesne polskie złote. Ja tam lubie militarny black metal z domieszka antykatolickiego jadu ale to wszystko smieszne jest, niezaleznie od ilosci baranich łbów na scenie.