Aktywne Wpisy
wolskiowojnie +142
Dobra, po roku na tym portalu uważam że jest to jednak toksyczne środowisko a moja obecność tutaj nie ma sensu. Więcej wkładam niż dostaje a ilość nieuzasadnionego hejtu powoduje że odechciewa mi się pisania. Przechodzę na hejto a tutaj usuwam konto.
Mam was dość.
#wolski #wolskiowojnie #geopolityka #ukraina
Mam was dość.
#wolski #wolskiowojnie #geopolityka #ukraina
mocznikkk +69
Mam propozycję dla julek, które gardłowały na czarnych protestach i reszty wiedźm z błyskawicami na pyskach:
legalna aborcja do -1 dnia ciąży! na czym ona polega?
na tym, by się nie łajdaczyć i nie dawać doopy. naprawdę, julki, to takie proste!
rewolucja seksualna i źle pojęta emancypacja kobiet zrobiła wam kuku w głowach. nie łajdaczcie się - nie będzie trzeba zabijać nienarodzonych dzieci.
a jak już jednak do tego oddania się chadowi
legalna aborcja do -1 dnia ciąży! na czym ona polega?
na tym, by się nie łajdaczyć i nie dawać doopy. naprawdę, julki, to takie proste!
rewolucja seksualna i źle pojęta emancypacja kobiet zrobiła wam kuku w głowach. nie łajdaczcie się - nie będzie trzeba zabijać nienarodzonych dzieci.
a jak już jednak do tego oddania się chadowi
Cześć Mirki z #korposwiat
Mam pytanie - na jakich warunkach przechodziliście z umowy próbnej na umowę na czas nieokreślony?
Dostałem na pierwsze 3 miesiące 3800zł brutto, ale mieszkam w Krakowie i to zdecydowanie za mało.
Praca raczej nie jest najłatwiejsza, wymaga doświadczenia i biegłego angielskiego. Logistyka.
W lipcu kończy mi się umowa próbna i zastanawiam się jakich warunków mogę oczekiwać.
Ewentualnie, może polecicie jakieś korpo z możliwością rozwoju i pracą zdalną, jeżeli tu się nie dogadam?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60bfc1eff770ef000bed569e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Korpo woli zatrudnić nowego pracownika i płacić mu jak najmniej niż zadbać o wieloletniego
Poza tym, 3.8 brutto to tylko tysiak wyżej niż minimalna o/
Komentarz usunięty przez autora