Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +205
#debata
Kiedy próbujecie zaorać gównopytaniami potężnego Trzaskowskiego.
Z takimi kontrkandydatami Trzaskowski mógłby nic nie robić, tylko srać do Wisły codziennie, a i tak by wygrał.
Kiedy próbujecie zaorać gównopytaniami potężnego Trzaskowskiego.
Z takimi kontrkandydatami Trzaskowski mógłby nic nie robić, tylko srać do Wisły codziennie, a i tak by wygrał.
źródło: temp_file3801705996166377690
Pobierz
Porównanie lotniskowców świata w słóżbie czynnej (brakuje jednego amerykańskiego). Warto odnotować, że Rosjanie i Hińczycy znaleźli w czipsach ten sam projekt (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#wojna #marynarkawojenna #wojsko #lotniskowiec #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki
#wojna #marynarkawojenna #wojsko #lotniskowiec #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki
źródło: temp_file8554355533380439385
Pobierz

#bekazpisu #dojnazmiana #neuropa #4konserwy #media
źródło: comment_1622989817ZZXzbyaiu2YuKgmHYwiHiG.jpg
PobierzI tak jak za wyborczą nikt nie beknął, tak nikt nie beknie za Gazetę Polską.
@Makak87: chciałem napisać, że w zarządzie Srebrnej jest sam Jareczek ale widzę, że się dziadunio wypisał xD Nie zmienia to faktu, że Srebrna jest powiązana ze spółką Słowo Niezależne a dalej to już prosto. Nie pamiętam żeby w zarządzie Agory siedzieli politycy PO/SLD/PSL
Ja akurat p Michnika bardziej uwazam za polityka niz za dziennikarza. Ba wiecej, gdybym mial wskazac GLOWNEGO oponenta politycznego Jarkacza, bylby to Michnik wlasnie, jako glowny ideolog i lider calego srodowiska politycznego. Nie byl takim liderem Mazowiecki, nie byl takim liderem Tusk.
Pan Michnik dowiodl tego swoim zyciorysem jak i cala swa dzialalnoscia zawodowa. A mysle ze jakby poszperac, to by sie tam po redakcjach niejeden ''dzialacz'' odnalazl. Z bogata
Czyżby inspiracja tym artykułem?
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1730962,1,odwieczny-konflikt-kaczynskiego-z-michnikiem.read
Michnik muszę przyznać to ciekawa postać.Zgadzam się Michnik to postać która miały ogromny wpływ na życie polityczne w Polsce.