Wpis z mikrobloga

Jak radzicie sobie z plagą? Dostałem questa że frakcja przyśle mi 2 legendarne bronie jeśli pomogę jednemu ziomkowi z plagą. Problem w tym że ziomek przylatuje i nie jest specjalnie dobry, a mi w górach parę metrów od domu robią się 4 gniazda i na oko jest z 10 robali. Gdyby nie to że próbują się przemieszczać i rozwalają pobliskie bloki to bym je olał bo i tak nie korzystam z tej części góry, ale przypuszczalnie w krótkim czasie przedrą się do domku i będzie problem. Spróbować przed akceptacją questa zadaszyć tą część góry i podpalić różne graty wewnątrz żeby temperatura je zabiła? Czym w ogóle można podpalić drewniane rzeczy jeśli nie mam granatów itd? #rimworld
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XNiemcu: Niestety zadaszenie nic nie da, desantu Ci z powietrza nie zrobią jak masz dach skalny ale w zamian czasami losowo Ci wychodzi plaga tego gówna, takie to budowanie w skale ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Gra wykrywa gdzie jesteś mocny i wali tam gdzie nie, jak się obwarujesz wieżyczkami wszędzie po krańcach mapy to spuszcza Ci desant na pola w środku obrony i na dzień dobry
  • Odpowiedz
@XNiemcu: z podanymi sposobami i możliwością zrealizowania niektórych jestem pewien że dało by się to przejść
Ale wiadomo
Generalnie takich questów nie robi się dużym kosztem bo to po przestaje się opłacać nie cofaj się do tylu
  • Odpowiedz