Aktywne Wpisy
Jarusek +117
Przedsiębiorcy mają wywalone na konfederację? Jak to możliwe? XD
PABLO__ESCOBAR +86
Ludzie zachodniego świata w tym Polacy. Czy wy nie widzicie że od wieków zachodnia cywilizacja toczy wojnę z krajami muzulmanskimi. To będzie trwać wiecznie dopóki religia jaka jest ISLAM nie przestanie popierać w swoich przekazach mordow na niewiernych (żydzi, chrześcijanie, jehowi itd)
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
#kiciochpyta #telefony #aplikacje #programowanie #android #planszowki
Generalnie ja bym to widział tak, posługujmy się ciągle przykładem, że 4 graczy gra w monopoly, nikt już nie jest bankiem.
Telefony łączą się za pomocą jakiejś magii, serwera, bluetooth czy coś (chociaż serwer byłby najlepszy, to pewnie i najdroższy)
1. Wchodzimy do aplikacji i tworzymy nową rozgrywkę, wybieramy liczbę graczy i gotówkę z jaką startują w rozgrywce. I na tym etapie jakiś
https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.koanbock.monopoly&hl=en_US≷=US
A teraz ile maja czasu na potwierdzenie, co sie dzieje jak ktos nie zezwoli na przelew.
Jak kogos wywali z gry, albo sobie pojdzie.
Wiele pytan ;)
Wiem ze do ogarniecia, ale warto pomyslec o tym zanin pojdzie to do przodu
A jeśli na łatwiznę, to 20 sekund, i jak ktoś nie
Ja nie jestem w stanie niestety powiedzieć bo na programowaniu się nie znam co kiedy i jak lepiej zrobić ;P
Do moich celów wystarczyłoby, gdyby po 20 sekundach brak reakcji gracza był traktowany jako akcept, ale jak robić to chyba już tak lepiej, tak by mi się wydawało ;P