Wpis z mikrobloga

@Zimnok: Cholibka. U mnie po zakręceniu rączką młynek się obala, bo ma takie luzy. Chińczyk pewnie mnie oleje, mam nadzieję że nie wpływa to na przemiał. Sama oś jest stabilna, tylko rączka ma luzy.
@Arcadius36 trzeba kombinować ( ͡° ʖ̯ ͡°) jeszcze jest metoda Hoffmana na YT. Jeżeli kwaśna to obstawiam za niską temperaturę, za grube mielenie. I dużo zależy od kawy - niestety żeby było dobrze to warto jasno paloną kawę do przelewów, z palarni np. Hayb.
@Arcadius36 myślę, że 18 to absolutne minimum na C2 pod V60. Jak mieliłem drobniej to kawa smakowała jak ropa, nic przyjemnego. ( ͡º ͜ʖ͡º) Na tagu czytałem o 23, 27 klikach i chyba nawet o 30. ( _) Na Reddit też jest dużo dyskusji.