Wpis z mikrobloga

Czy taki wynik testu zrobionego na kolanie bez żadnego wcześniejszego przygotowania oznacza że jestem debilem i stracę czas na nauke?

@suqmadiq2ama: Oznacza tylko tyle co wkleiłeś
  • Odpowiedz
@LazyInitializationException: Wiem, to strata hajsu i namawiają jak na garnki przygłupów, nie mam żadnej totalnie styczności z programowaniem i chociaż kumam wszystko po angielsku jakbym był nativem to czuje się jak moja matka ze spawarką i instrukcją do niej zamiast podstawowego kursu. Obawiam się że ktoś mi podstawy będzie musiał wbić do łba żebym dopiero mógł zacząć sam ogarniać. Mam mase kursów kupionych ale motywacji niet żeby godzinami być skupionym od
  • Odpowiedz
@LazyInitializationException: Racja, uczyłem się linucha i troche pythona od jesieni do końca roku i zbudowałem pare zabawek, wcześniej też się sporo bawiłem w drony i elektronikę moje tagi #budujeuav #budujeploter jednak w każdym przypadku soft jest po prostu wygoglany z czeluści i wgrany no i wychodzą braki a chciałoby się więcej.

Teraz będę się uczył żeglować ale jak przyjdzie zima to siadam naprawdę konkretnie do tematu, chcę pracować sam nad duperelami
  • Odpowiedz
@ciachostko: Dzwonią na drugi dzień i namawiają jak na garnki #!$%@?ąc głupoty blabla coś z pana bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a w szkole z matmy byłem debilem na maksa i wiem że nie ale jak poświęcę dużo czasu to stopniowo zakumam bo jestem dobry z innych technicznych rzeczy, z pewnością kurs za 8,5k mi #!$%@? da ( ͡° ͜ʖ ͡°) programistą nigdy
  • Odpowiedz
@ciachostko: Oni nakręcają januszy, widziałem komentarze jakiegoś takiego kursu - nie tego samego ale w komentarzach klienci typu zdzicho hydraulik i jadzia - była tego masa, marudzili że ściema, że po kilkanaście k wydane a roboty #!$%@? i czują sie poszkodowani.
  • Odpowiedz