Opus magnum japońców nie radzi sobie że "starym" Bajomutantem i generuje tylko rozdzielczość full HD xD mówimy tu o konsoli za 3k złotych xD. Małe, białe gowienko od Xboxa robi to samo, także osiąga 60 klatek i kosztuje 1349zlotych. Wnioski pozostawiam Wam. #ps4 #ps5 #xbox #xboxseriesx #xboxseriess #konsole
@Snaki: patrzyłem wczoraj na tagu ps5 opinie i cała masa takich była, że tak samo wyglada więc nie wiem o co Ci chodzi (tak fanboye ps nawet tak pisali) ( ͡°͜ʖ͡°) Zrób na najnowszej aktualizacji porównanie AC Valhalla z PS5 jestem bardzo ciekawy ( ͡°͜ʖ͡°) Tak by rozdzielczość i poziom detali przedstawili ( ͡°͜ʖ͡
@M4A1Q123: A co do przewróconego drzewa. Ono jest na PS5 ciemniejsze, bo na 100% nie jest wyraźniejsze. Przecież na jego górnej krawędzi szaleje pikseloza. Serio, przebadaj wzrok przyjacielu i to nie jest złośliwość z mojej strony... Zdaje się, że w kilku miejscach mylisz ciemniejsze z ostrzejsze ( ͡°͜ʖ͡°)
@rbbxx: fajne że ci się chciało wycinać te fragmenty, raczej grając i tak nikt by na pierwszy rzut oka nie zauważył różnicy, choć wnioskuję że w realu jest większa różnica niż na screenach
@Snaki: Dwa tryby oferować będzie i napisali, że 60fps w tym ma być. Ja już dawno grę ukończyłem na SX i żadnych spadków nie zauważyłem. Rozdzielczość bardzo fajna w grze. Mam też VRR i jak jakaś gra by miała problem to nie będzie tego widać ( ͡°͜ʖ͡°)
@M4A1Q123: Czyli norma, nie wyszło na Twoje to fikoł ( ͡°͜ʖ͡°) Typowe dla fanów Plejstejszo... Uwierz, że to widać w grze i nie trzeba się przyglądać każdemu listkowi. Tylko trzeba mieć zdrowe oczy... Jeśli zdrowe nie są to polecam pykać na 32 calowym TV 720p. Wycięcie tych fragmentów to jakieś 30 sekund roboty...
@daeun: heh aż człowiek nie wie co odpisać. Traktujesz te konsole, jak coś ponad bycie skrzynką do gry ;)
Pytanie, czy posiadacz PS5 grając w gierkę katuje się myślą, że cos wygląda lepiej albo ma kilka klatek więcej, czy też po prostu odczuwa przyjemność z ogrywania gry? Bo śmieszne jest, że posiadacz Xboxa zamiast skupić się na grach, to zajmuje się grafiką na konsoli, której nie posiada i powinno mu
@rbbxx: jaki znowu fikoł? Przecież powiedziałem, że masz rację, co mam ci jeszcze jakiś list z podziękowaniami i przeprosinami wysłać? To chyba dla was norma że musicie się poczuć dowartościowani, fani xbox...
@kkamilookk: To już wszystko na co Cię stać? Twój występ oceniam na dwa pkt w dziesięciostopniowej skali, powinno być niżej ale uczono mnie by nie zniechęcać słabszych w każdym aspekcie...
@Angmac: Typowe polaki soniaki. Jak był problem z dev kitami to było: "Hehe, i co klockarze devkity nie przyjechały hehe, potężne 12 teraflopów. łohoho spadki klatek o 3 jednostki. hihi nasze plejstejszo takie stabilne". Teraz jak większość gier działa lepiej i wygląda lepiej na xboxie to wygląda to tak: " łeee wsteczna kompatybilność, to nie jest next gen. Spaczują nam za 5 lat i będzie śmigać w 15k upscalowanego do
Opus magnum japońców nie radzi sobie że "starym" Bajomutantem i generuje tylko rozdzielczość full HD xD mówimy tu o konsoli za 3k złotych xD. Małe, białe gowienko od Xboxa robi to samo, także osiąga 60 klatek i kosztuje 1349zlotych. Wnioski pozostawiam Wam. #ps4 #ps5 #xbox #xboxseriesx #xboxseriess #konsole
to nie wiem gdzie patrzyłeś jak napisałeś że chodzi w 60fps ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Pytanie, czy posiadacz PS5 grając w gierkę katuje się myślą, że cos wygląda lepiej albo ma kilka klatek więcej, czy też po prostu odczuwa przyjemność z ogrywania gry? Bo śmieszne jest, że posiadacz Xboxa zamiast skupić się na grach, to zajmuje się grafiką na konsoli, której nie posiada i powinno mu
Komentarz usunięty przez autora
Tylko mi ten screen z Xboxa wydaje się taki jakiś rozmazany ?