@glos_ze_zlewu: Jest na początku bardzo długi (chyba z 2h) i liniowy tutorial. Jeśli się nie zniechęcisz i nie stwierdzisz, ze gra to gowno, to później, jak się robi open world jest naprawdę fajnie. Trzeba tylko wyluzować i dać się wkręcić w klimat zwiedzania i odkrywania. Lubiłem Fable, Jade Empire, Immortals,a Biomutant ma coś z każdej z tych gier, chociaż nie jest pozbawiony swoich wad.
@puzonyyx: mhm, ograłbym sobie coś takiego lżejszego właśnie, na pada i nawet zachęcająca jest ta gierka ale trochę za droga dlatego się waham jeszcze xd a na Fable to była fest wkręta, bardzo specyficzny klimat ma ta gierka.
@ThreadPool: Ja sobie chilluje. Mam 10h i ledwo co główny wątek liznąłem. Latam, zbieram, ulepszam sprzęt, a zadań pobocznych tylko przybywa xD Trochę lipa, że nie dali wsparcia dla PS5/XSX.
@Fox7er: kupiłem za 112 ziko w Argentynie na Xbox series x i na razie mam wybór tych dwóch klanów i całkiem spoko ( ͡°͜ʖ͡°) jestem ciekaw otwartego świata
Jaka można mieć tutaj motywację do pracy skoro jakiś cięć będzie zarabiał tyle co ja na magazynie. Automatycznie moje chcecie do pracy są zerowe więc daje z siebie minimum. Nie warto się starać bo można dorobić się tylko garba. #pracbaza #inflacja
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link