Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Kto też uważa, że post Natalii jest wrzucony pod publikę, w porozumieniu z Marcinem by nakręcić większy ruch na ich profile ? Gdyby była na niego zła to by go nie oznaczała w poście jeszcze 2 tygodnie temu robili wspólne live, a miesiąc temu nawet spotykali face2face. Marcin niedługo doda jakiś wzruszający post. Pudelek jutro zapłonie a na profil Natali wlecą zegarki za 69 zł xD

Najlepsze jest to, że Grażyny Cisna po Karze, bo jest "łatwa" i nie powinna się bzykać z przyjemności to tylko dla facetów jest zarezerwowany temat haha
  • 11
  • Odpowiedz
@ShandzT: mnie to przeraza ze kobiety w tym kraju nakrecaja patriarchat i mizoginie. Jak u nas ma sie cokolwiek zmienic wzgledem kobiet jesli same sraja do wlasnego gniazda? To takimi zachowaniami sie nie szanują bo utrwalaja stereotyp ze facet moze wszystko a kobieta nie posiada seksualnosci i uprawia seks tylko z poczucia obowiazku kiedy chłop sobie zażyczy ()
  • Odpowiedz
@ShandzT: popieram. Gdyby tak bardzo jej to przeszkadzało to nie jechałby do Zakopanego gdzie był i Marcin i uwaga! byla też Kara (tylko, że jej nie pokazywali bo jeszcze nie weszła do programu). Ściema, ścieme, ściemą pogania (rzygam już tym, że rano zapłakana opowiada followersom jaka to jest przybita, a po kilku godzinach dodaje post za postem, że tu kwiatki, tu kodzik na biżuterię. Kupujcie , kupujcie, kupujcie bo promocja zaraz
  • Odpowiedz
@deyna123: jest gorzej nawet. Podobno pod artykułami o zaginionych 15 latkach i nastolatkach w podobnym wieku pojawiają się podobne "argumenty", że malowała się to się należy, albo gorsze teksty. Znajoma mi nawet pokazywała wypowiedzi pod różnymi takimi artykułami na fejsie i tam nie żadne nołnejmy, ale kobiety z twarzą w awatarze szczują na taką nastolatkę, a to jest przecież jeszcze na poziomie kontroli emocji dziecko. Skoro tak się zachowują wobec dzieci
  • Odpowiedz
@azorek_bozy: i wszyscy reklamują to samo. Olejki srejki na sen. Welurowe dresy. Cateringi dietetyczne. Nie ogarniam jak to może zachęcać do zakupu. Taka częstotliwość (i pierdzielenie bez sensu) zdecydowanie zniechęca jeśli już
  • Odpowiedz
@DailyPunch: dla mnie im bardziej cos jest reklamowane, tym bardziej jest to niewarte grosza gunwo. Ale pewnie ich widownia to prócz wykopków ( xd): nastolatki+znudzone życiem mamy 24/7 i sie łapią na takie cos. Sama pamietam jak za małolata kupowałam toniki do twarzy reklamowane w Bravo Girl... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@muwieszeptem: tez to widzialam jak glownie stare baby pisaly pod postami o zaginieciach ze to jest wina 15 latki bo sie mocniej pomalowala. To jest cos strasznego i to same kobiety gotuja sobie taki los zrzucajac wine nie na oprawce a na ofiare. Mnie zastanawia co siedzi w glowach takich osob bo ciekawa jestem czy gdyby same znalazly sie w takiej sytuacji to by stwierdzily ze to ich wina a nie
  • Odpowiedz