Aktywne Wpisy
przecietny_facet +43
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
RandyBobandy +627
#amiga #demoscena #muzyka #rap #techno #dubstep #modnadzis
https://pl.wikipedia.org/wiki/Techno
@xandra: 1) nie chce ci się dyskutować, bo zwyczajnie nie masz racji. Do tego, kłamiesz podając zmyślone cytaty z wikipedii, żeby pokazać że niby masz rację.
2) Powoływałaś się na swój autorytet, że niby jesteś producentem to masz prawo mówić. Więc przychodzę ja, osoba prawdopodobnie wielokrotnie
@duncanidaho2: Kurcze, wpisz to hasło i zobacz co wyskoczy, to nie jest zmyślony cytat, tylko tekst, który pokazuje google w podglądzie. Tu masz frazę:
Jakie źródło podaje google po wpisaniu tej frazy?
@duncanidaho2: Napisałam, taki tekst się pokazuje i takie dokładnie są gatunki z niego się wywodzące. Zresztą sam pokazujesz to, co potwierdza moje słowa, są takie jak wymieniłam, a powstały w połączeniu techno i innych gatunków... Skończ trollować.
@xandra: wpisałem. Pokazałem ci screen z wikipedii. Mieliśmy się opierać na wikipedii. Wikipedia (ani polska ani anglojęzyczna) nie wskazuje że synthpop miałby być PODGATUNKIEM techno. Ani house. Zatem kłamałaś w sprawie wikipedii.
To co wyskakuje w google, jest zbierane przez AI, a nie jest tekstem który stworzył człowiek.
Tak jak ty zaśmiecasz komuś powiadomienia komuś, kto chce słuchać
@xanthia: Coooo? Chyba masz problem ze wzrokiem. xdddddddd
1. Czego nie rozumiesz w zdaniu:
Dla mnie jest oczywiste, że skoro coś powstaje z czegoś, czy połączenia czegoś z czymś to jest "niejako" podgatunkiem czegoś, mogłam dodać to słowo, ale jedźmy dalej.
2. Podałam ci frazę, która w google pokazuje to co napisałam (i pokazałam na obrazku), podając jako źródło wikipedię, tak czy nie? Jeżeli uważasz, że to
Podziwiam natomiast wasz zapał w obronie tego czegoś.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@xandra Nie jest. Rock and roll powstał na podstawie bluesa. I ani nie możemy powiedzieć że numery, bluesowe to rock, ani kawałki rockowe to nie blues.
Na początku mówiłaś o wikipedii jako źródle. I na wikipedii nie ma nic takie co byś pisała. Podpowiedzi Google
@duncanidaho2: Ale na obrazku wyraźnie widać: Źródło: wikipedia ¯\_(ツ)_/¯ Skoro to co podałam nie jest prawdą, to w żadnym wypadku nie można mówić, że "oszukiwałam cytatami", ponieważ sama zostałam wprowadzona w błąd przez google.
zrób eksperyment - spróbuj wydać te "swoje" techno w jakimś labelu, ciekawe czy ktoś odpisze że to nie techno sam ciekaw jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mam tu noname konto 6lat i niech tak zostanie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞