Aktywne Wpisy

Mam 25 lat.
Kończę właśnie jedne studia i za chwilę zaczynam kolejne, bo czemu nie.
W tym samym czasie zaczynam budowę domu.
Nie mam dzieci, bo lubię życie bez zobowiązań i uszczerbku na ciele.
Nie jestem sama.
Kończę właśnie jedne studia i za chwilę zaczynam kolejne, bo czemu nie.
W tym samym czasie zaczynam budowę domu.
Nie mam dzieci, bo lubię życie bez zobowiązań i uszczerbku na ciele.
Nie jestem sama.

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

Czy po pierwszym sezonie High-Rise Invasion skuszę się na ewentualną kontynuację? Wątpię. Chociaż świat przedstawiony w anime zainteresował mnie i chciałbym dowiedzieć się, czym tak naprawdę jest dziwny wymiar, do którego trafili bohaterowie, to nie wyobrażam sobie bym po dotychczasowych obejrzanych dwunastu odcinkach zabrał się za kolejną część.
Recenzja anime High-Rise Invasion
#anime #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1621961199Nqr3VL2zzEheQK9NPn7iJR.jpg
Pobierz