Aktywne Wpisy
DROP_TABLE_Usernames +110
Cholera jasna mireczki nie wierzę co się stało właśnie (ʘ‿ʘ) wchodzę teraz rano na maila, a tam wiadomość od firmy, z którą miałem rozmowę tydzień temu no i kurde przyjęli mnie! (。◕‿‿◕。)
Od jutra będę oficjalnie Junior Java Developerem, po dobrych kilku latach #neet w końcu wyszedłem z tego bagna
Niestety mam też smutną wiadomość dla niektórych mireczków, którzy mnie zdążyli
Od jutra będę oficjalnie Junior Java Developerem, po dobrych kilku latach #neet w końcu wyszedłem z tego bagna
Niestety mam też smutną wiadomość dla niektórych mireczków, którzy mnie zdążyli
salcefrytki +159
potenżny Konfederata to nie jakaś #!$%@? jak te zniewieściałe lewaki
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka
Kilka miesięcy temu byłem już niemal pewien, że jednak wezmę Xboxa Series X, ale w sumie w poprzedniej generacji z interesującymi mnie produkcjami crossplatformowymi byłem na bieżąco, więc łącznie z Gamepassem to jednak inwestycja z nadzieją, że z biegiem miesięcy/lat MS dostarczy nam jakieś godne uwagi produkcje (The Medium mnie nie interesuje).
Powodem wstrzymania się z kupnem Xklocka była oczywiście premiera Returnal, materiały z Ratcheta i obietnica Sony, że tych exów będzie więcej niż ostatnio, a na PS4 ograłem wszystkie, które mnie interesowały. Za PS5 przemawia też będący jakimś tam powiewem świeżości pad z haptycznymi wibracjami. Wystarczająco zniechęcająca jest jednak świadomość, że nadal nie idzie kupić konsoli jak człowiek, bez wpychania na siłę dodatkowego pada i gier, windując przy tym cenę powyżej 3k. W dodatku te doniesienia o piszczących cewkach, szybko zużywających się padach itp.
Mam plan poczekać do E3.
W związku z powyższym, ktoś może podzieliłby się swoimi spostrzeżeniami?
Na dzień dzisiejszy trudno się zdecydować, bo zarówno XSX jak i PS5 to w zasadzie nadal inwestycja z kredytem zaufania.
#ps5 #ps4 #xboxseriesx #konsole #gry
Póki co tak na dobrą sprawę ani jedno ani drugie nie jest nie wiadomo jak niezbędne, bo póki co to tylko i aż lepsza grafika,
No i dla mnie był to zakup idealny, konsola jest solidna, niesłyszalna, ma masę fajnych funkcji (pobieranie gier przed zakupem, quick resume itp) do tego gamepass gdzie w cenie podobnej do ps+ mam dostęp do masy gier.
Ps5 może kusić tylko padem i exami. Ją pewnie też zakupię, głównie
Swoją drogą, zawsze jest też opcja odsprzedania potem Xa na rzecz PS5, choć fajniej mieć rzeczy typu trofea itp w jednym miejscu.
Jak kupowałem to też taki miałem zamiar, ale po użytkowaniu i kontakcie z ps5, to w tej generacji Xbox stanie się moja główną konsolą. Nie wyobrażam sobie życia bez quick resume.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora