Wpis z mikrobloga

@Kuba1005: Bo jak różnica między nimi zaczyna wynosić pare setek a czasem i tysiak złoty to wiesz. A w czasach katastrofy kompów do grania, obstawiam że dużo ludzi ma w dupie muh exkluzify bo po prostu chcą móc pograć w cokolwiek (a stosunkowo nowych produkcji multiplatform jest w #!$%@? na X'a).
  • Odpowiedz
ktoś wytłumaczy czemu teraz normalnie sie da kupic ps5 na stronie a xboxa nigdzie nie ma? media markt pusto, euro rtv pusto, czyzby ludzie w koncu przejezeli na oczy i wybrali zielony zespół ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kuba1005: bo PS5 jest sprzedawane w gównozestawach. Zestawy w dobrych cenach nadal schodzą jak głupie
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuba1005 Xbox regularnie daje dostawy, ale z małą liczbą egzemplarzy
Plus też mają teraz zamieniać konsole w XCloudzie z One Sów na Series Xy
  • Odpowiedz
@L3gion: potwierdzam, ale zauroczył mnie Horizon Zero Down i myslę jak go ograć...
tym bardziej że laptop to windows z vega 8 i 8gb ram (utrabook), a stacjonarka do pracy to macmini :>

Oczywiście gram głownie w BF5 na XSX. Nawet nauczyłem się całkiem dobrze ogarniać pada.
ww Strzelankach juz się tak nie wk..am jak na początku.
a PC??a no stoi taka skrzynka śmieszne z ADM Athlon X2 254, padniętym mobaskiem na AM3 i padniętym gpu nv 750ti i klękniętymi ramami 1333 DDR3 4x4 ram
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
potwierdzam, ale zauroczył mnie Horizon Zero Down i myslę jak go ograć...

@KaluHeHe: Kupno PS5 żeby ograć Horizon to byłby fuckup, bo gra będzie działać identycznie jak na PS4 Pro
  • Odpowiedz