Mirasy przybywam z pytaniem natury technicznej. Jestem aktualnie w rodzinnych stronach ponieważ postanowiłem zrobić coś ze swoim nudnym życiem i chce przywieźć do miasta w którym mieszkam i pracuje rower. Jednak nie posiadam auta więc pozostaje mi transport kolejowy i stąd moje pytanie jak wygląda przewożenie roweru w intercity? Domyślam się, że jest dodatkowo płatny przewóz rowerów ale jak wygląda z umiejscowieniem go? Trzeba przy nim siedzieć w miejscu przeznaczonym do przewożenia rowerów czy można jakoś zabezpieczyć i iść usiąść na zarezerwowane miejsce? #pytanie #rower #intercity #transport
ort kolejowy i stąd moje pytanie jak wygląda przewożenie roweru w intercity?
@lujlander: bilet dodatkowy na rower kosztuje 9,10 zł (przynajmniej dla mnie na trasie 300 km) i jest dostępny tylko w II klasie ( ͡°ʖ̯͡°) W pociągach klasy IC wieszaki ponoć wyglądają jak na zdjęciu poniżej. W Pendolino wieszaki są w przedsionku bagażowym naprzeciwko WC. Kupując bilet na rower automatycznie dostajesz miejsce siedzące w
#pytanie #rower #intercity #transport
@lujlander: bilet dodatkowy na rower kosztuje 9,10 zł (przynajmniej dla mnie na trasie 300 km) i jest dostępny tylko w II klasie ( ͡° ʖ̯ ͡°) W pociągach klasy IC wieszaki ponoć wyglądają jak na zdjęciu poniżej. W Pendolino wieszaki są w przedsionku bagażowym naprzeciwko WC. Kupując bilet na rower automatycznie dostajesz miejsce siedzące w
źródło: comment_1621683052Aqnpll59LyCOSX0GXnRi2i.jpg
Pobierz@faxepl:
źródło: comment_1621683424Q0YVRBhJKpZAc2kIyKB6eC.jpg
Pobierz