Aktywne Wpisy
she-wolf1993 +550
Czy oni muszą się z tym tak obnosić? Nie mogą po prostu zachować swoich preferencji dla siebie i zrobić sobie procesję w domu? A poza tym to kto to widział żeby chłop w sukience chodził i jeszcze wciągał dzieci w swoją chorą ideologię? Europa upada
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
meltdown +105
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Nic tak w życiu nie łamie psychiki męskiej, jak bycie zdradzonym. Siedzę w aucie i ryczę, przed dwoma godzinami zostawiła mnie dziewczyna po 6-letnim związku. Znalazła sobie nowego faceta, spotykała się z nim i zdradzała mnie w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Przystojniejszy i wyższy ode mnie, w dodatku obcokrajowiec z Włoch. Jest mi tak bardzo źle, bo dawałem w związku z siebie wszystko. Sam wziąłem kredyt na nasze przyszłe mieszkanie i po spłacie chciałem ją wpisać jako współwłaściciela. A teraz zostałem sam. Nie wiem jak się z tego podnieść, nie wiem czy potrafię... Dlaczego kobiety tak postępują? Jestem czułym, opiekuńczym i wrażliwym mężczyzną, szanuję wszystkie kobiety i zawsze mam wobec nich instynkt opiekuńczy, zawsze kulturalny wobec nich. A tak zostałem potraktowany. To już mój drugi związek, w którym zostałem zdradzony i porzucony na rzecz przystojniejszego. Nie wiem co dalej, nie wiem jak żyć. Przepraszam wszystkich za ten nieskładny wpis, nie mam komu się wygadać.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a568c31e7e7f000be60224
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Niestety świat nie jest zbudowany tak, by ludzie byli szczęśliwi, tylko tak, by przetrwał gatunek, stąd obie płcie nieustannie mają jedno oko otwarte na poszukiwanie lepszego partnera.
Cytując klasyka: trzymaj się Miras
Komentarz usunięty przez autora
Jestem taki jak ty z natury, ale udaje mi się zmieniać nastawienie.
Należy jednak przeanalizować swoje zachowanie. Może jesteś za bardzo opiekuńczy i nawet zasługujesz na miano "pantoflarza". Można być opiekuńczym romantykiem i nie być pantoflarzem.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Sam się misiek prosisz o to, by traktować Cię jako beta-providera z takim podejściem.
@jojac70: To jest technicznie nie możliwe, z tego względu że stan po szokującym i traumatycznym końcu związku to 50% efekty fizyczne, pozostałe 50% to psychika. Więc nie może mieć takiego samego znaczenia tylko mniejsze bo znika aspekt fizyczny tak jak po uzależenieniu od czegoś.
Komentarz usunięty przez moderatora