@detronizacja: Kto nie ma kilkunastu par butów niech pierwszy rzuci kamieniem (ʘ‿ʘ). Sam mam kilkanaście par butów jeśli wliczę obuwie specjalne (buty górskie, żeglarskie). #!$%@?łem ponad 10 lat bez dwutygodniowego urlopu dniami i nocami a ogólnie przez kilkanaście lat. Zacząłem pracować w liceum. Akurat nie wypisuję ile mi zabiorą, ale gdyby mi zabrali już 10 lat temu, to dziś i tak miałbym kilkanaście par butów a ten
Najśmieszniejsze jest to, że tacy komuniści jak ten pan za 5 lat zorientują się, że mimo zabrania innym nadal nie mają przysłowiowych kilkunastu par butów i wtedy to dopiero będzie.
Ci komuniści nie chcą mieć, oni chcą, żebyś Ty nie miał.
@towinatuska: po co taka rozrzutność? Kiedyś rodziny miały jedną parę butów i ludzie chodzili do kościoła na zmianę i komu to przeszkadzało? A teraz przez ten kapitalizm cały to rozpusta obuwnicza!
@detronizacja: @szermierczyk: Nóż się w kieszeni otwiera jak się czyta takie #!$%@?, ja nie mam to i Ty nie miej, #!$%@? z tym ze ciężko pracował*ś żeby teraz mieć te kilkanaście par, inżynierku zasrany #!$%@?
#nowylad #lewackalogika #heheszki
Łaaał, to ja z moją pełną szafą powinnam już być w gronie milionerów
Ci komuniści nie chcą mieć, oni chcą, żebyś Ty nie miał.